Claw's
80+ Silver
Kanka bende oyle diyordum kulak ici kullaniyodum bunu aldim 3 ay once kulakta gram oynama yok kalitesi de müthişSilikonlular kulağıma oturmuyor of of
dip ses var mı?Kanka bende oyle diyordum kulak ici kullaniyodum bunu aldim 3 ay once kulakta gram oynama yok kalitesi de müthiş
Mikrofonu nasıl önerir misin?Kanka bende oyle diyordum kulak ici kullaniyodum bunu aldim 3 ay once kulakta gram oynama yok kalitesi de müthiş
Hocam buds fe bile oturmadı o çıkıntılara rağmenKanka bende oyle diyordum kulak ici kullaniyodum bunu aldim 3 ay once kulakta gram oynama yok kalitesi de müthiş
arka plan sesini karşı tarafa aktarıyor görüşmeleri pek kulaklıkla yapamıyorum.Mikrofonu nasıl önerir misin?
bende de aynı sorun var 10-15 arası kulaklık denedim en sonunda airpods aldım memnunum tavsiye ederim para varsaHocam buds fe bile oturmadı o çıkıntılara rağmen
Airpods var evde de ailem kullanıyor ucuz yollu bir şey bulursam alırım ancabende de aynı sorun var 10-15 arası kulaklık denedim en sonunda airpods aldım memnunum tavsiye ederim para varsa