Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı
Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB Oyuncu Kulaklığı - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Mikrofonu çok kötüymüş alinmaz350 TL civarına düşerse alınır mı 4x4lükte indirime giricek?Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı
Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB Oyuncu Kulaklığı - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kötüymüş alınmaz kullanıcı deneyimi yaşamamışsınız bu forumda kullanmadığı şey hakkında herkes olumsuz yorum yapıyo.Mikrofonu çok kötüymüş alinmaz
Hayır kanka mikrofonu kotuymus çok dipsez veriyor daha ne diyeyimkötüymüş alınmaz kullanıcı deneyimi yaşamamışsınız bu forumda kullanmadığı şey hakkında herkes olumsuz yorum yapıyo.
rampage comforta kaldık yine hiçkimse hiçbişeyi begenmiyo, bi comforta herkes alınır bu fiyata diyo vardır bi bildikleri diyelim alalım bakalım. başka türlü lazım işin içinden cıkamıcamHayır kanka mikrofonu kotuymus çok dipsez veriyor daha ne diyeyim
Kanka fiyat ve bana tavsiye vereyimrampage comforta kaldık yine hiçkimse hiçbişeyi begenmiyo, bi comforta herkes alınır bu fiyata diyo vardır bi bildikleri diyelim alalım bakalım. başka türlü lazım işin içinden cıkamıcam
250 geçmezse güzel olur ama dersenki 50 daha ver çok çok daha kalitelisini bulurum 300 e cıkarım belkiKanka fiyat ve bana tavsiye vereyim
Tmm bekle250 geçmezse güzel olur ama dersenki 50 daha ver çok çok daha kalitelisini bulurum 300 e cıkarım belki
herkes jd 710-11-12 sorunlu buluyo ve aynı zamanda 230 hep zaten 711, arkadaşım 712 yi 230 aldı 4x4lük hepsiburada indiriminden yani ucuz degil fiyatı o, bu önerini begenmedim.Tmm bekle
Post automatically merged:
Kanka jd 711 şuanda 229 lira indirimde bu fiyata hemen alinir
Olabilir benim tercihim bu yönden olurduherkes jd 710-11-12 sorunlu buluyo ve aynı zamanda 230 hep zaten 711, arkadaşım 712 yi 230 aldı 4x4lük hepsiburada indiriminden yani ucuz degil fiyatı o, bu önerini begenmedim.
asla alınmazKanka jd 711 şuanda 229 lira indirimde bu fiyata hemen alinir
Herkesin kendi tercihi ben begeniyorum mikrofon kalitesi olsunasla alınmaz
beğenilecek bir yanı yok kulaklık gayet kötü değeri 190 lira bir çok sorunu var yazılımı rezalet adam 350 lira verbiliyorsa alması gereken kulaklık ch321Herkesin kendi tercihi ben begeniyorum mikrofon kalitesi olsun