Neler Yeni

-Anket-5 Telefondan hangisi alınır?

Hangisi? 3-4 sene götürecek

• Honor 90

Oylar: 7 10.3%
  • S21 FE Snapdragon

Oylar: 21 30.9%
  • İphone 11 2.el

Oylar: 2 2.9%
  • İphone 12 2.el

Oylar: 26 38.2%
  • Samsung M34

• A54

Oylar: 8 11.8%
  • İphone 12 YD al 4 ay uğraş

• Oy kullanan toplam üye
    68
  • Anket kapatıldı .

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
1.5 yıldır S23 FE kullanıcısıyım. telefonumu üç kere servise gönderip tüketici mahkemesiyle sıfırı ile değişimini yaptırdım inatla iade etmiyorlar tüketici mahkemeside samsung sözleşmesinden dolayı iade yaptırtmıyor sadece sıfır değişimini yaptırıyor. üçünde de gps sorunu ( kalibre etsen dahi bozuluyor sürekli ). ısınma sorunu ( telefon yanıyor ) . ekran parlaklığının güneş altında açılmama sorunu ( ne yaparsan yap güneşin altında ekran ısınıyor ve parlaklığını hiçbir şekilde açamıyorsun full yapsan bile düşüte kalıyor ) . hiçbir oyunu oynayamama sorunu ile karşılaştım: çok basit bir örnek veriyorum kuzenimde note 8 pro var 4 bin liralık telefon ikinci elde 2019 malı. arena breakout giriyoruz benim telefon 10 dakika içinde yanmaya başlıyor ve sürekli drop atıyor en düşük grafiklerde şarj ise tak tak tak tak diye düşüyor. kuzenimde 60 fps akıcı ultra grafiklerde oynuyor ve gram sorun yaşamıyor. aynı konu PUBG mobile içinde geçerli ya lanet olası telefon PUBG lite de bile kasıyor kafayı yicem aldığım güne lanet olsun yemin ederim S23 FE den uzak dur kardeşim. Tek artı yönü tekkk artısı arka kamerası oda fotoğrafta anca videosundaki stabilizasyon iğrenç ve pikselleştirme yapıyor. ön kameradan bahsetmiyorum bile düşük ışıkta sanarsın 144p minecraft oynuyorsun tüplü televizyonda. fotoğraf dışında S23 FE çöp tenekesinden ibaret. parantez içinde samsungun herhangi bir FE modelide aynı şekilde çöp tenekesidir. gidip hiç bilinmedik bir telefon alsan daha iyi yemin ederim.

4. servise de bayramdan sonra göndereceğim.
Bende Note 8 Pro'dan geçicem bozuldu telefon ilk defa senden duydun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
eğer video çekip instagramada atacaksan maalesef şartlar iphone diyor samsungdan daha stabil bir telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Bora
FE serisinden uzak dur, gördüğün zaman arkana bakmadan koş kaç saklan ama naparsan yap FE yazan hiçbir modele yanaşma
S20 FE kullanıyorum. Alalı 3 yıl falan oldu herhalde. Hâlâ mis gibi çalışıyor. Hiçbir sorunu yok. Şarjı hâlâ dayanıyor. Performansında da hiçbir sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, bütçem 16k civarı oyun-sosyal medya ve araba videosu çekmek amacım. Hiç iphone kullanmadım o yüzden iphone de almak istiyorum sizce hangisi mantıklı?
Alabiliyorsan S23 FE almanı öneririm. İndirim zamanlarında Amazon'da falan baya indirime giriyor.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
S20 FE kullanıyorum. Alalı 3 yıl falan oldu herhalde. Hâlâ mis gibi çalışıyor. Hiçbir sorunu yok. Şarjı hâlâ dayanıyor. Performansında da hiçbir sıkıntı yok.

Alabiliyorsan S23 FE almanı öneririm. İndirim zamanlarında Amazon'da falan baya indirime giriyor.
17k'ya falan düştüğü oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Bora
Samsung, Sony ve Google pixeller dışında android telefon önermem bu arada. Sony ve google pixel resmi olarak satılmıyor. O yüzden Samsung tercih edebilirsin. One UI mükemmel. İphone 12'de o fiyat civarında alacağın hiçbir telefonla karşılaştırılamaz bence.

O kadar bütçem yok maalesef

Hocam hep bulduğum telefonlar İstanbul'da ben Kayserideyim param güvende alsam ne gibi bir sorun olur
Param güvende'de alıcıysan kolay kolay sıkıntı yaşamazsın. Satıcının yolladığı linkten değil direk sahibindenden satın al. Fake link atıyorlar xd.

17k'ya falan düştüğü oldu mu?
17-18'e görmüştüm evet. O fiyatlara düşüyor indirim zamanlarında.

heraishere

80+ Bronze

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Samsung, Sony ve Google pixeller dışında android telefon önermem bu arada. Sony ve google pixel resmi olarak satılmıyor. O yüzden Samsung tercih edebilirsin. One UI mükemmel. İphone 12'de o fiyat civarında alacağın hiçbir telefonla karşılaştırılamaz bence.

Param güvende'de alıcıysan kolay kolay sıkıntı yaşamazsın. Satıcının yolladığı linkten değil direk sahibindenden satın al. Fake link atıyorlar xd.

17-18'e görmüştüm evet. O fiyatlara düşüyor indirim zamanlarında.
Valla indirimi beklicem zaman yok telefonum bozuldu yarın telefoncuya vericem yaptırılmazsa yenisini alıcam

Top Bottom