[ANKET]Epic Games'in verdiği oyunlar

Verilen ücretsiz oyunlardan memnun musunuz?

• Memnunum

Oylar: 13 17.8%
  • İdare eder

Oylar: 37 50.7%
  • Memnun değilim

Oylar: 23 31.5%

• Oy kullanan toplam üye
    73

2Pac

80+
Reaksiyon skoru
211
Arkadaşlar merhaba Epic Games bugün "Jurassic World Evolution" (171TL) oyununu ücretsiz yaptı. Yarın 19.00'a kadar ücretsiz bir şekilde oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra Epic Games hesabınızla giriş yaparak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Evet yılbaşına özel olarak verilen son ücretsiz oyun bu oldu. Genel anlamda verilen oyunlardan memnun musunuz? [ANKET]

Arkadaşlar merhaba Epic Games bugün "Jurassic World Evolution" (171TL) oyununu ücretsiz yaptı. Yarın 19.00'a kadar ücretsiz bir şekilde oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra Epic Games hesabınızla giriş yaparak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Evet yılbaşına özel olarak verilen son ücretsiz oyun bu oldu. Genel anlamda memnun musunuz?
Başta atılan fake listeye çok güvenmiştim :cautious: Onun harici verilen oyunlar iyi Metro Last Night en sevindiğim oyundu dağıtıldığına

Parasını hak eden bir oyun değil ama beleş oyun, alınabilir.

stranded deep haricinde epic games maalesef sevindirmedi

Arkadaşlar merhaba Epic Games bugün "Jurassic World Evolution" (171TL) oyununu ücretsiz yaptı. Yarın 19.00'a kadar ücretsiz bir şekilde oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra Epic Games hesabınızla giriş yaparak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Evet yılbaşına özel olarak verilen son ücretsiz oyun bu oldu. Genel anlamda verilen oyunlardan memnun musunuz? [ANKET]
Nasıl olsa bedava :D

Arkadaşlar ilginçsiniz :D
Adam bedavaya oyun veriyor daha ne istiyosunuz ?.d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum bakamadım daha.
Saygı duyarım iyi hoş helal olsun adamlara ama verilen oyunlar benim hoşuma gitmiyor bu yüzden memnun değilim

Geri