[Anket]Forum Ana Sayfasında Mesaj Bölümü hk.

Böyle Bir Değişiklik İster misiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    48
Anlamadım dostum daha açıklayıcı yazar mısın?
Sen foruma girdiğinde hep yeni mesajlar kısmını görüyorsun. Ama zaten herkes mesaj attığı için çare arayan arkadaş arada kalıp konusu aşağı düşüyor. Bende buna çözüm olarak forum açıldığı zaman yeni konular kısmı açılsın diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anket yapabilirsiniz.
Bu konuya nasıl anket açarım?

@Mehmet Yılmaz yeni konu mu açayım yoksa sen yapar mısın?

Tamamdır yaptım.

Bencede çok iyi olurdu
@White Ravens, @Mehmet Yılmaz. Bu konularla Mehmet Yılmaz ilgileniyor ama.
Anket açtım.

Bence de birinci kısımda 'Yeni Konular' ikinci kısımda 'Yeni Mesajlar' olmalı. Yer değiştirilirse gayet iyi olur.
Oy verip destek olabilirsin.

@crazyreign @Linux @keremcnsz24 @kandes22 @DonanımFikir @Eray3452 @FightForHonor @kaplanharun

Son düzenleme:
Nasıl anlatsam 1-2 kez başıma geldi bu durum ve illaki başkaları da yaşamıştır. Forumda ana sayfaya f5 çektiğimizde yeni mesajlar yeri gözüküyor. Bence yeni konular kısmı gözükmeli. Çünkü başkaları mesaj yazıyor ki yeni mesaj kısmında ki konu üste çıkıyor. Ancak yeni konular kısmındaki konu, kimse mesaj yazmadığı için üste çıkmıyor daha da düşüyor. Yükselt seçeneği var ama kimse mesaj yazmıyor ve yükselt seçeneği hakkı bir zaman sonra bitiyor. Bence buna bir şey getirilebilir ya da ayarlardan seçebiliriz. Benim görüşüm böyle. Böyle bir şeyi ayarlarda göremedim varsa özür dilerim. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens
Gelirse iyi olur

Bence de daha güzel olurdu.

Bir şey daha eklemek istiyorum ana sayfada aşşağıya inince bildirimler ve gelen kutusunun olduğu sekme gözükmüyor bu gözükür şekilde ayarlansa yeni mesaj yada bildirim geldiğinde sayfanın yukarısında olmadan onlara erişebilsek daha güzel olmaz mıydı?

Bence de daha güzel olurdu.

Bir şey daha eklemek istiyorum ana sayfada aşşağıya inince bildirimler ve gelen kutusunun olduğu sekme gözükmüyor bu gözükür şekilde ayarlansa yeni mesaj yada bildirim geldiğinde sayfanın yukarısında olmadan onlara erişebilsek daha güzel olmaz mıydı?
Buda güzel olur. Ancak buna kendin anket açsan daha iyi olur bence.

En başa gelerek ankete oy verebilirsiniz. Bence çok iyi bir şey çünkü diyelim ki siz konu açıyonuz ama o an bir yazışmadan sizin çözümünü aradığınız konu eziliyor.

Çok iyi olur.

1600157543716.png

Şu filtre bildiğin çalışmıyor okuduğum mesajlar ve konular hep orada kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri