Sen 98 liymişsin gençsiniz daha bayaBunu 3-4 kişinin kararıyla yapamam maalesef, büyük bir çoğunluk olması lazım.
Bir anda nereden aklına geldi Olayımız genç olmamız zatenSen 98 liymişsin gençsiniz daha baya
Kesinlikle .Hep aynı konular çıkıyor oraya yazılabilir oradan cevaplanabilir.Nasıl anlatsam 1-2 kez başıma geldi bu durum ve illaki başkaları da yaşamıştır. Forumda ana sayfaya f5 çektiğimizde yeni mesajlar yeri gözüküyor. Bence yeni konular kısmı gözükmeli. Çünkü başkaları mesaj yazıyor ki yeni mesaj kısmında ki konu üste çıkıyor. Ancak yeni konular kısmındaki konu, kimse mesaj yazmadığı için üste çıkmıyor daha da düşüyor. Yükselt seçeneği var ama kimse mesaj yazmıyor ve yükselt seçeneği hakkı bir zaman sonra bitiyor. Bence buna bir şey getirilebilir ya da ayarlardan seçebiliriz. Benim görüşüm böyle. Böyle bir şeyi ayarlarda göremedim varsa özür dilerim. Eğer böyle bir şey gelmesini istiyorsanız çoğunluğun desteğine ihtiyacımız var. Bunun için anketi oylamanız yeterlidir. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens
hocam eklenir mi bu özellik?Bir anda nereden aklına geldi Olayımız genç olmamız zaten
Amdnin yeni kart konusunu okudum da orda gördüm ben seni 27-28 sanıyordumBir anda nereden aklına geldi Olayımız genç olmamız zaten
Tipe bakarsan 35 yaşındayımAmdnin yeni kart konusunu okudum da orda gördüm ben seni 27-28 sanıyordum
Benim de sese aynı şeyi diyorlar ve şey sorucam neden reaksiyon atmıyorsun hiçTipe bakarsan 35 yaşındayım
Ben yetkili halimle fazla reaksiyon atarsam yanlış anlaşılma olabilir, o yüzden az kullanıyorum.Benim de sese aynı şeyi diyorlar ve şey sorucam neden reaksiyon atmıyorsun hiç