Neler Yeni

[ANKET] Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz?

Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz?

• Evet

Oylar: 2 8.7%
  • Hayır

Oylar: 21 91.3%

• Oy kullanan toplam üye
    23

Bakkal54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cihan Cebe
Instagram
https://www.instagram.com/cihan_cebe/?hl=tr
Facebook
cebecihan
Ben Sakarya Adapazarlıyım ve Bakkalım... Nalbur ve gıda satışımız var, normalde gıda satışımız zayıftır fakat salgın başlayınca millet saçma sapan bir şekilde gıdaya yüklendi ve 50 metrekare yerde 3 kişi zor yetişiyoruz. İnsan ürkmesi demek bu oluyomuş. Sokağa çıkma yasağı felan denildi sanki gıda sektötü duracak gibi saldıran var. Allah akıl fikir versin bu zihniyetteki insanlara... Yapacağımız stoklarla Dünyada en fazla 1 ay yaşayabiliriz ama ölüm ve ahiret için stok yapmadıysak hergün ölürüz!

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz? Marketlerdeki stokların bir anda bitirilmesi sizce doğru mu? Neden?
Normalde 1 haftalık alışveriş yapıyorum virüs muhabbeti çıkınca 1 aylık yapmaya başladım bunun nedenleri ise sokağa çıkma yasağı olabilir ,stok bitebilir insanlar çılgınca alışveriş yapabiliyorlar.Bu yüzden kızmıyorum alışveriş yapanlara 100 liralık makarna alanlar kadar abartmayacak ama :) Devlet 1 ay evden çıkma faturalarını biz ödeyelim deme cesaretini bile gösteremedi herkes kendini düşünüyor ayağımız kaysa kaldıran olmaz.(1 aylık alışverişimi 3 gün önce falan yaptım.)

Son düzenleme:
Top Bottom