Neler Yeni

[ANKET] Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz?

Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz?

• Evet

Oylar: 2 8.7%
  • Hayır

Oylar: 21 91.3%

• Oy kullanan toplam üye
    23

erturk.gg

80+ Bronze
Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz? Marketlerdeki stokların bir anda bitirilmesi sizce doğru mu? Neden?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Stokların bitmesi gibi bir durumu ben burada yaşamadım. Hepsinde ana gıda malzemeleri gayet bolca vardı. Eksik olan tek şey kolonya :)

utkuversus

80+ Bronze
Ya demiyim demiyim diyorum da, geçen markete gittim. Adamın market arabasının yarısı sucuk, yarısı yumurta idi. Millet cıvataları gevşetti iyice korkuyorum.

GodlyPain

80+ Bronze
Ben de stok problemi yaşamadım. ikincisi hiç alışveriş de yapmadım. gerekli olduğunu düşünmüyorum o kadar alışverişi yapmanın
normal gıda malzemelerini alsan zaten sana yeter

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya demiyim demiyim diyorum da, geçen markete gittim. Adamın market arabasının yarısı sucuk, yarısı yumurta idi. Millet cıvataları gevşetti iyice korkuyorum.
Burada da durum aynen böyle maalesef.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba israf nezaman doğru oldu ve yumurtaya 1 tl çok fazla diyip oyuncak yumurtaya 3.5 tl vermek doğrumu diye bir soru sormamız gerekiyor bu soru için ? israf nedeniyle her geçen gün düşen alım gücümüz ve bozulan ekononomiz için hala hünkarca israf yapıyoruz hemen hemen her alan müsrifleşmişiz doların ve bozulan ekonomimizin belli bir yüzdelik ksımını israflarımız oluşturuyor

afducy

80+
İhtiyacı kadarı alsa herkes ne güzel,fakat haddinden fazla alıp stok yapanlarla bu iş yürümez söyleyeyim.​

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yusuf aybulut
hacı böyle bir soruya evet diyenin gerçekten vicdanından şüphe ederim. kimsenin kimseyi zor durumda bırakmaya hakkı yok. senin stok yapacak kadar paran olabilir ama parası olmayan ne yapsın. sadece kendini değil herkesi düşünmen lazım.

omeraydo

80+

Yoksa o ben miydim? Benim baldız sabahları 6 tane çiğ yumurta hüpletiyor. Eşim en az 2 tane haşlama ben 1 tane 2 de çocuk var onlarda birerden 2 toplam sabah kahvaltısında 11 yumurta gidiyor. Sucuk desen eskisi gibi hakiki olmasa da kanatlı etinden yapılma kangalı küçük tek kahvaltıda bitiyor. Zaten alışverişi 15 günlük periyotla yapıyorum alırken toplu alıyorum. :D

utkuversus

80+ Bronze
Yoksa o ben miydim? Benim baldız sabahları 6 tane çiğ yumurta hüpletiyor. Eşim en az 2 tane haşlama ben 1 tane 2 de çocuk var onlarda birerden 2 toplam sabah kahvaltısında 11 yumurta gidiyor. Sucuk desen eskisi gibi hakiki olmasa da kanatlı etinden yapılma kangalı küçük tek kahvaltıda bitiyor. Zaten alışverişi 15 günlük periyotla yapıyorum alırken toplu alıyorum. :D
Aman Allah'ım. Nerede oturuyorsunuz :D.

utkuversus

80+ Bronze

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Halkın hunharca marketleri sömürmesini doğru buluyor musunuz? Marketlerdeki stokların bir anda bitirilmesi sizce doğru mu? Neden?
Doğru bulmuyorum 1-2 yıl yetece kadar baklagiller varmış stock da biteceğine zannetmiyorum ama bir şey alırken böyle durumlarda diğer insanları da düşünmek gerekir 5 tane değilde 1-2 tane almak mantıklı olur.

Top Bottom