Neler Yeni

[Anket] Kimler Hangi İSS'yi Kullanıyor Görelim

Kim Hangi Sağlayıcıyı Kullanıyor ?

• Türk Telekom ADSL/VDSL

Oylar: 22 36.7%
  • Türk Telekom Fiber

Oylar: 8 13.3%
  • Superonline ADSL/VDSL

Oylar: 5 8.3%
  • Superonline Fiber

Oylar: 6 10.0%
  • Vodafone ADSL/VDSL

Oylar: 2 3.3%
  • Vodafone Fibermax (Superonline)

Oylar: 0 0.0%
  • Turksat KabloNet

Oylar: 3 5.0%
  • Millenicom

Oylar: 3 5.0%
  • TurkNet ADSL/VDSL/YAPA

Oylar: 11 18.3%
  • TurkNet Gigabit Fiber

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    60
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Oylamada yoktu, buraya yazayım bari.
Superbox kullanıyorum, müteahhit sağ olsun onun kitabında altyapı diye bir şey yokmuş, mecbur Superbox, başka internet getirmenin yolu yok binama, zaten bina yeni.
20 MBps'e kadar hız vaat eden pakete 192 ₺ ödüyorum, 10 MBps bile alamıyorum, ping desen Allahuekber dağlarında.
Allah rahmet eylesin.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Superbox kullanıyorum, müteahhit sağ olsun onun kitabında altyapı diye bir şey yokmuş, mecbur Superbox, başka internet getirmenin yolu yok binama, zaten bina yeni.
20 MBps'e kadar hız vaat eden pakete 192 ₺ ödüyorum, 10 MBps bile alamıyorum, ping desen Allahuekber dağlarında.
SuperBox ile pingi olmayan mı var.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
bizimki de başta bina yapılırken dandik kablolar ile geçmiş. vdsl üstü görmeyenlerden. sonradan o bağlı şirket zar zor yeniletmiş. hepsi ucuzcu.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
O kadar fazla sağlayıcı var. Birisi bile tamamen düzgün bir hizmet veremiyor. Aynı düşünenler beğensin de duruşumuz belli olsun. gerçi buradaki duruşumuz olsa da gerçek hayat yine vuracak.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
bu adamın çektiği ne lan BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM TÜRKNET TURK TELEKOM SÜPERONLİNE bu adama 100 mbits internet verin forumu şahlandırsın ülkeyi kalkındırsın

helpyardımplz

80+ Silver
Hocam geçmiş olsun. Bu arada sanki kâr etmiyorlarmış gibi sonuna 2tl yi de eklemeyi unutmamışlar.
Bu arada yazımın yarısı neden değişik renk oldu ki ? :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
bu adamın çektiği ne lan BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM TÜRKNET TURK TELEKOM SÜPERONLİNE bu adama 100 mbits internet verin forumu şahlandırsın ülkeyi kalkındırsın
hadi diyelim ki 100mbps internet verdiler. @crazyreign de gitti sağlam güzel mis gibi bir modem veya router aldı. o kadar masraf etti ama upload 4-5. o kadar şey yapılacak edilecek ama sonucunda 4mbps upload 5mbps upload alacak. ülkede sadece altyapı değil upload kıtlığı da var. hayır kardeşim şunu 10mbps 20mbps yapsan ne olur biyerine mi yapışacak ya.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
hadi diyelim ki 100mbps internet verdiler. @crazyreign de gitti sağlam güzel mis gibi bir modem veya router aldı. o kadar masraf etti ama upload 4-5. o kadar şey yapılacak edilecek ama sonucunda 4mbps upload 5mbps upload alacak. ülkede sadece altyapı değil upload kıtlığı da var. hayır kardeşim şunu 10mbps 20mbps yapsan ne olur biyerine mi yapışacak ya.
zor değil aslında potansiyel olarak 50 mbit lik vdsl altyapımda modemim söyler ki 25 mbit de upload çekersin haci abi bu hattan sen diyor ama türknet ne diyor 8 mbit upload neyine yetmiyor bre gafil diyor ama bizde geçmişten gelen alışkanlık iss lerde bide btk nın yaptırım uygulayamaması sebebi şirket altyapıyı kıytırık yapar 10 k lık semte 3 k lık altyapı yapar sonra trafik sıkışmasın diye % 30 trafik limiti koy oldu ücret ne ödüycez haci abi dediğinde de ücret % 100 tamamını ödüycen dostum der yüzüne sırıta sırıta coğrafya kaderdir yapcak bişi yok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
zor değil aslında potansiyel olarak 50 mbit lik vdsl altyapımda modemim söyler ki 25 mbit de upload çekersin haci abi bu hattan sen diyor ama türknet ne diyor 8 mbit upload neyine yetmiyor bre gafil diyor ama bizde geçmişten gelen alışkanlık iss lerde bide btk nın yaptırım uygulayamaması sebebi şirket altyapıyı kıytırık yapar 10 k lık semte 3 k lık altyapı yapar sonra trafik sıkışmasın diye % 30 trafik limiti koy oldu ücret ne ödüycez haci abi dediğinde de ücret % 100 tamamını ödüycen dostum der yüzüne sırıta sırıta coğrafya kaderdir yapcak bişi yok
doğru.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1