Onun bir tane malını almam zatenRampage kullanıyorum. Gençlere sesleniyorum. Hiç bulaşmasınlar.
Bana tavsiye veren olmadı zamanında. Ben de görünüşüne aldandım aldım. Görünüşü bile resimdeki gibi değil. Yamuk duruyor.Onun bir tane malını almam zaten
Hocam benimde tam 6k butcem var ne alacagima karar veremedim o sirada bazilari bitti. Parayida ayarlayamadim artik prime day sonrasina kaldi. Cok buyuk fiyat artisi olacak6.000
Sağ olsun @agno adlı arkadaş çok güzel bir tavsiye verdi ve Zio markasını önerdi ve 2 saattir araştırdım çok iyi, ben kararımı Zio'dan yana kullanacağım.Hocam benimde tam 6k butcem var ne alacagima karar veremedim o sirada bazilari bitti. Parayida ayarlayamadim artik prime day sonrasina kaldi. Cok buyuk fiyat artisi olacak
İşte bu tip konuları açmamızın bir nedeni de buBana tavsiye veren olmadı zamanında. Ben de görünüşüne aldandım aldım. Görünüşü bile resimdeki gibi değil. Yamuk duruyor.
Yurtdışından dolar bazlı geldiği için öyle 2. Elde ucuza bulunuyor. Profilleri ve hidrolik sistemleri kalitelidir (Parçaları pahalı ama)Maşallah, fiyatlarda baya uygunmuş(!)