Neler Yeni

ANKUZEF nedir iyi midir?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar şuan elimde bir mesleğim var fakat mecbur olarak üniversite okumam gerekiyordu istediğim bölümlere puanım tutmasına rağmen yerleşemedim ve Ankara'da ki ANKUZEF - Bilgi yönetimi bölümüne yerleştim burayla alakalı ve bölümle alakalı bilgi sahibi olan birisi var mı? ANKUZEF nedir, sistemi nasıl işliyor daha önemlisi bölümü kazandıktan sonra ne tür iş olanakları var vs. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi. Bölümü bilmiyorum.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Onu biliyorum hocam işleyişinin farklı olduğunu duydum onu soruyorum.
Nedir? diye sorunca kısaca cevapladım. Uzaktan eğitim alıyorsunuz video içerik ve pdf kitap oluyor. Sınavlar, sınav merkezlerinde yapılıyor. Bildiğimiz uzaktan eğitim fakültelerinden çok farklı değil.

Bilgi Yönetimi ders içeriğine baktım, zayıf bir bölüm. Kendinizi çok iyi geliştirmeniz gerekli diye düşünüyorum. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü güzel bir tercih olurdu.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Nedir? diye sorunca kısaca cevapladım. Uzaktan eğitim alıyorsunuz video içerik ve pdf kitap oluyor. Sınavlar, sınav merkezlerinde yapılıyor. Bildiğimiz uzaktan eğitim fakültelerinden çok farklı değil.

Bilgi Yönetimi ders içeriğine baktım, zayıf bir bölüm. Kendinizi çok iyi geliştirmeniz gerekli diye düşünüyorum. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü güzel bir tercih olurdu.
ÖSYM bu sene herkesi dibe batırdığı için puanım yetmesine rağmen düştüğüm üniversiteye bakın, Hakkımı haram ediyorum o ayrı mesele ama bu bölümü okuyup ne tür iş olanakları var bilmiyorum bir de ben çalışıyorum yani bildiğimiz açık lise tarzı ise sorun yok gidip sadece sınavlara girip çıkabiliyorsak problem yok. Ama öbür türlü derslere girmek zorunlu falansa hiç uğraşmam.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
ÖSYM bu sene herkesi dibe batırdığı için puanım yetmesine rağmen düştüğüm üniversiteye bakın, Hakkımı haram ediyorum o ayrı mesele ama bu bölümü okuyup ne tür iş olanakları var bilmiyorum bir de ben çalışıyorum yani bildiğimiz açık lise tarzı ise sorun yok gidip sadece sınavlara girip çıkabiliyorsak problem yok. Ama öbür türlü derslere girmek zorunlu falansa hiç uğraşmam.
Adınıza üzüldüm. Yönetim bilişim sistemleri 2. üniversite kapsamında okunabiliyor. Puanı yüksek değildir diye düşünüyordum. Sınavlara girmeniz yeterli ama ders çalışmanız gerekecek. Bildiğim kadarıyla o üniversitenin sınav merkezleri pek yaygın değil. Bu konuda Anadolu Üniversitesi daha avantajlı. Ankarada ikamet ediyorsanız sorun yok ama farklı bir şehirdeyseniz sınav merkezlerinin yerlerini bir kontrol etmeniz faydalı olacaktır.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Adınıza üzüldüm. Yönetim bilişim sistemleri 2. üniversite kapsamında okunabiliyor. Puanı yüksek değildir diye düşünüyordum. Sınavlara girmeniz yeterli ama ders çalışmanız gerekecek. Bildiğim kadarıyla o üniversitenin sınav merkezleri pek yaygın değil. Bu konuda Anadolu Üniversitesi daha avantajlı. Ankarada ikamet ediyorsanız sorun yok ama farklı bir şehirdeyseniz sınav merkezlerinin yerlerini bir kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
Ankarada oturuyorum hocam 2. üniversite kapsamında derken o konuyu biraz açar mısınız?

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Ankarada oturuyorum hocam 2. üniversite kapsamında derken o konuyu biraz açar mısınız?

Lisans mezunlarına sınavsız 2. üniversite hakkı veriyorlar. Belirli bölümlere uzaktan eğitimle kayıt olup okuyabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom