Yok ciddiyimtam akıl sağlıgını kaybet ülkesi bide dalga geçiyolar
Yok ciddiyimtam akıl sağlıgını kaybet ülkesi bide dalga geçiyolar
Bilgi paylaştıkça güzeldir hocam. Benim size çok yardımım dokunamadı ama bazı temel şeyleri öğrenmişsinizdir diye umuyorum.Bende 24 saat oldu senden öğrendim. Bu işler böyle yayılarak gidiyor bende önce kendim adam gibi oturtursam sistemi bilgi yaymaya başlayabilirm
aferim kardeş trilyoner oldunmu bariEvet 1 ekran kartı ile ben de başlamış durumdayım buyur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam geldi ya adam beton yetmez.
Neden dalga geçelim?tam akıl sağlıgını kaybet ülkesi bide dalga geçiyolar
Başkalarını bilmem ama şimdilik benden kurtulamayacaksın
merhaba ben volkan konakNeden dalga geçelim?
cebime günde 20 30 lira düşse bile kendiöi trilyoner gibi hissediyorumaferim kardeş trilyoner oldunmu bari
Adam kendi harçlığını çıkarıyor ve bu seni rahatsız mı ediyor? Birde dalga geçmeye çalışarak ne kadar aciz olduğunu gözler önüne seriyorsun. Yapma lütfen.aferim kardeş trilyoner oldunmu bari
okAdam kendi harçlığını çıkarıyor ve bu seni rahatsız mı ediyor? Birde dalga geçmeye çalışarak ne kadar aciz olduğunu gözler önüne seriyorsun. Yapma lütfen.
Bu fırsat ve düzene ayak uydurmaktır dostum. Asıl biz siz ağlayıp duranlardan ne zaman kurtulacağız?Artık ekran kartı fiyatlarından bıkmış durumdayız ikinci el sıfırdan pahalı bir de işin içine miningciler giriyor işler iyice sarpa sarıyor bu miningciler için neden bir önlem alınmıyor işe büyük girmezsen kar bile elde edemiyorsun hala 2 ekran kartıyla bu işi büyütmeye çalışan var ne zaman kurtulucağız bunlardan.
Babamdan harçlık almak yerine kendi harçlığımı çıkardığım ve bunu trade ile katladığım için evet.aferim kardeş trilyoner oldunmu bari
Babamdan harçlık almak yerine kendi harçlığımı çıkardığım ve bunu trade ile katladığım için evet.
Trilyonlarım olsa bu kadar sevinmezdim.
Soru soruyorsun, cevaplanıyor ve sen adamlara laf atıyorsun. Sebebi ne ki?