Anlamadım yardımcı olun

Reaksiyon skoru
1
NEDEN herkes DE RTX 5060 8GB SISTEM VAR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EĞER ABDULLAH ABİ RTX 5060 8G EKRAN KARTI SORUNLU DEMISTI COK ISINIYOR DEDI DIYE HATIRLIYORUM VE FPS DUSUSLERI YASIYOR DEMISTI HERHADLE BUNU DEMESINE RAĞMEN NEDEN HERKES RTX 5060 8GB SATIYOR ANLATABILIR MISINIZ

öncelikle derin bir nefes alıyoruz ve sonrada bilgisayarı telefonu yavaş şekilde kapatık yerine koyuyoruz

Güzel kardeşim, NASA'dan aradılar, 'Mars'tan bile okunuyor o büyük harfler, astronotların gözü kamaştı' diyorlar. Biraz fontu küçültelim de evrensel bir krize yol açmayalım, ne dersin?

Güzel kardeşim, NASA'dan aradılar, 'Mars'tan bile okunuyor o büyük harfler, astronotların gözü kamaştı' diyorlar. Biraz fontu küçültelim de evrensel bir krize yol açmayalım, ne dersin?
doğru diyorsun ben ayda görev yapan bir görevliyim bizim bile az kalsın gözümüz kör olacaktı son anda güneş gözlüğü getirdiler

NEDEN herkes DE RTX 5060 8GB SISTEM VAR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EĞER ABDULLAH ABİ RTX 5060 8G EKRAN KARTI SORUNLU DEMISTI COK ISINIYOR DEDI DIYE HATIRLIYORUM VE FPS DUSUSLERI YASIYOR DEMISTI HERHADLE BUNU DEMESINE RAĞMEN NEDEN HERKES RTX 5060 8GB SATIYOR ANLATABILIR MISINIZ
Sonuc olarak urrtilmis bir kart performansi bellegi ortads uretilmis bir kart haliyle firma bu karti satmak isteyecek. Cesitli anlasma olur satarlad hazir sisteme koyarlar satarlar en kotu fiyati duser yine de satilir. Bu isler boyle yuruyor insanlara urunleri satmak icin cesitli seyler yapilir. Ben 9060xt ekran karti ile sistem toplayacaktim kampanyada taksit imkani guzel gorundu fiyati da uygun olunca rtx 5070 aldim. Bak butcem artti daha cok para harcadim ve ust seviyesini aldim. Abartirsak 20k ya rtx 5060 bir alana bir bedava olsun bak nasil tum dunya alir.

5060 çok kötü bir kart değil. bence ama geleceğe dönük olması açısından kötü olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri