Anlamlı Bir Manası Olan Nick Lazım

ubbes2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
selam dostlar oyun videoları çekicem youtube kanal ismi ve oyun nicki olarak kullanmak istiyorum ama bir güzel anlamı manası olmasını istiyorumm yardım dostlar :)

selam dostlar oyun videoları çekicem youtube kanal ismi ve oyun nicki olarak kullanmak istiyorum ama bir güzel anlamı manası olmasını istiyorumm yardım dostlar :)
kanka bu dediğin şey branding biliyon mu :D yani isim bulma bundan logo yapma gibi şeyler ajanlarsa iyi fiyatlara yapıyor. genelde iyi bulunmuş isimleri kimse burda paylaşmaz tam tersine satacağı günü bekler :D

kanka bu dediğin şey branding biliyon mu :D yani isim bulma bundan logo yapma gibi şeyler ajanlarsa iyi fiyatlara yapıyor. genelde iyi bulunmuş isimleri kimse burda paylaşmaz tam tersine satacağı günü bekler :D
haklısın reis de aklıma yatan bişey çıkarsa birleştiririm felan kendi kafamda diye fikir alışverişi yapalım dedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperion
Achilles
tam anlamları nedir reis bunların :D sağolasın

Bunu gecende forumda biri daha sormustu.
Bu sorulacak bir sey degil, kendin bulmalisin bunu.
Senin icin bir anlami olmali nickinin

Bunu gecende forumda biri daha sormustu.
Bu sorulacak bir sey degil, kendin bulmalisin bunu.
Senin icin bir anlami olmali nickinin
bende öyle düşünüyorum haklısın ama bir fikir alışerişi yapalım istedim o yüzden :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri