RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,398
Selam dostlar, normalde motovlog için action 5 pro alacaktım fakat bir yandan video editörlüğü yapmak istediğim için daha çok sinematik çeken bir kamera bakmaya başladım.
Action 5 çok güzel çekiyor fakat sadece vlog çekebilirim, iş olarak bir işime yaramaz gibi geldi.
18 bin lira bütçem var ve aklımda pocket 2 var fakat pocket 2 gece çok güzel çekemiyor sanırım.
İnstagram videoları, araç videoları, reklam videoları vesaire çekip editlemek iş yapmak istiyorum, kameranında sinematik gibi çekebilmesini, titreşimde iyi olmasını ve dikey video çekebilmesini istiyorum, pocket 2 de dikey çekiliyor mu bilmiyorum.
Siz bana ne önerirsiniz, ne almalıyım?
2. el alamam çünkü taksitle alacağım, önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Action 5 çok güzel çekiyor fakat sadece vlog çekebilirim, iş olarak bir işime yaramaz gibi geldi.
18 bin lira bütçem var ve aklımda pocket 2 var fakat pocket 2 gece çok güzel çekemiyor sanırım.
İnstagram videoları, araç videoları, reklam videoları vesaire çekip editlemek iş yapmak istiyorum, kameranında sinematik gibi çekebilmesini, titreşimde iyi olmasını ve dikey video çekebilmesini istiyorum, pocket 2 de dikey çekiliyor mu bilmiyorum.
Siz bana ne önerirsiniz, ne almalıyım?
2. el alamam çünkü taksitle alacağım, önerileriniz için şimdiden teşekkürler