Kardeşim bundan onlara ne? Adamlar dolar kuruna baktığın zaman bizden adam akıllı kar bile edemiyor. Yapmayın etmeyin allah aşkına.O adamlara 60 dolar bizim 60 liramız gibi.
Kardeşim bundan onlara ne? Adamlar dolar kuruna baktığın zaman bizden adam akıllı kar bile edemiyor. Yapmayın etmeyin allah aşkına.O adamlara 60 dolar bizim 60 liramız gibi.
Kardeşim bundan onlara ne? Adamlar dolar kuruna baktığın zaman bizden adam akıllı kar bile edemiyor. Yapmayın etmeyin allah aşkına.
Bak güzel kardeşim, yıllardır Steam bu dolar kurunu sabit bir şekilde tutuyor. Ekonomiden dolayı ve Euro bölgesine olmamıza rağmen hala ucuz bu ekonomiye rağmen. Paran yoksa almayacaksın bu kadar basit.Bundan onlara ne olurmu?Normalde oyunlar o kadar pahalı değil ama bizim herşeyden vergi alan yöneticilerimiz sağolsun.
Bak güzel kardeşim, yıllardır Steam bu dolar kurunu sabit bir şekilde tutuyor. Ekonomiden dolayı ve Euro bölgesine olmamıza rağmen hala ucuz bu ekonomiye rağmen. Paran yoksa almayacaksın bu kadar basit.
Azıcık araştırır iseniz 20tl ye key bulabiliyorsunuz. Korsan meşrulaştırmaya devam edin siz. Sanki yaptığınız çok zekice bir hareketmis gibi de hareket etmeyi bırakın. Ekonomi ne olursa olsun bu emek hırsızlığından başka bir şey değildir. Konu bitti.İyi kardeşim almam korsanıda indiririm.Sen veriyomusun windows 10 a 1500 TL.
ne kadar hakiki birine benziyorsun sen vermiyorum ulan para felan ille de crack ille de crackBak güzel kardeşim, yıllardır Steam bu dolar kurunu sabit bir şekilde tutuyor. Ekonomiden dolayı ve Euro bölgesine olmamıza rağmen hala ucuz bu ekonomiye rağmen. Paran yoksa almayacaksın bu kadar basit.
Azıcık araştırır iseniz 20tl ye key bulabiliyorsunuz. Korsan meşrulaştırmaya devam edin siz. Sanki yaptığınız çok zekice bir hareketmis gibi de hareket etmeyi bırakın. Ekonomi ne olursa olsun bu emek hırsızlığından başka bir şey değildir. Konu bitti.
Kardeşim 1500tl ile 250tl aynı şey mi?Onlarda sahte.Sizin kafanız iyi.Adam sana 1500 liralik keyi 20 ye vermez ve
Devam emek hırsızlığına. Bravo size. Umarım en kısa sürede sizin de üzerinde uzun süre uğraştığınız birşeyi kendini zeki sanan biri " bu kadar para mı verilir" diyip crack indirir. İyi forumlar.ne kadar hakiki birine benziyorsun sen vermiyorum ulan para felan ille de crack ille de crack
Bakıyorum yazmış oraya windows 10 pro işte key 20 TL 15 TL bende gülüyorum sadece enayi ya 15 20 TL ye key satıyorlarOnlarda sahte.Sizin kafanız iyi.Adam sana 1500 liralik keyi 20 ye vermez ve
Mesaj otomatik birleştirildi:
microsoft onun içinde açıklama yaptı benim sitem dışında her yer korsan diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi adamsan ya linux geçersin ya 1500 lira verirsin yada korsanı kendin kullandığın için bize laf söylemezsin.
Kardeşim 1500tl ile 250tl aynı şey mi?
Devam emek hırsızlığına. Bravo size. Umarım en kısa sürede sizin de üzerinde uzun süre uğraştığınız birşeyi kendini zeki sanan biri " bu kadar para mı verilir" diyip crack indirir. İyi forumlar.
seviliyosun kalptesin şekerimKardeşim 1500tl ile 250tl aynı şey mi?
Devam emek hırsızlığına. Bravo size. Umarım en kısa sürede sizin de üzerinde uzun süre uğraştığınız birşeyi kendini zeki sanan biri " bu kadar para mı verilir" diyip crack indirir. İyi forumlar.
Bakıyorum yazmış oraya windows 10 pro işte key 20 TL 15 TL bende gülüyorum sadece enayi ya 15 20 TL ye key satıyorlar