Keremdiyola
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam word programları kms diye bi yerdenBro crack düşmanıysan zenginsin demektir ve her şeyi 300 500'e alabilirsin
Hocam word programları kms diye bi yerdenBro crack düşmanıysan zenginsin demektir ve her şeyi 300 500'e alabilirsin
Tamam kardeşim hadi senin dediğin gibi olsun. Ben bunu savunuyor muyum? Param olduğu ilk an gidip windows alacağım.Sen kime para veriyosun?Crackleyipte satan adama veriyosun.
Zaten herkes kendi keyfine göre hareket ediyor dostum ALLAH için iyi misin cevap veriyorum diye cevap verme bu nasıl mantıkta bir cevaplar bu kez gerçekten afk ben görüşürüz bak sende keyfine göre gidip parayla alıyorsun seninki de bir keyif sonuçtaÜstteki cevabımı tekrarlıyorum: 250tl ile 1500tl yi bir arada karşılaştıramazsınız. Ben en azından para veriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi keyfim diyorsun, herkes keyfine göre istediğini yapsın o zaman ne âlâ memleket değil mi?
KMSpico virüslü bir programdır.Hocam word programları kms diye bi yerden
Hocam kmsden word powerpoint falan indiriyor okul içn bende zarar görürmüyğmCrack düşmanı değilim fakat otur anlat virüs girer o olur bu olur ollmadı şifre koy PC ye
Tamam kardeşim hadi senin dediğin gibi olsun. Ben bunu savunuyor muyum? Param olduğu ilk an gidip windows alacağım.
Ne dedim ben kardeşim? Crack Windows kullanıyorum kendimle gurur duyuyorum mu diyorum? Siz böyle diyorsunuz ama. Tertemiz saçmalıyorsunuz.Savunuyorsun çokta güzel.
Dostum lütfen mantıklı cevaplar yazın ya insan öldüreyim ile oyun crack, ya ALLAH akıl fikir versin gerçekten git öldür senO zaman ben de insan öldüreyim sonra Allah onu ölmeyecek şekilde yaratsaymış napayım diyeyim. Dediklerin gerçekten saçma, o oyunlarda bir sürü kişinin emeği var.
Hocam ben 400 küsür liraya aldım 2029du CD falanda çıktı o nasıldırBakıyorum yazmış oraya windows 10 pro işte key 20 TL 15 TL bende gülüyorum sadece enayi ya 15 20 TL ye key satıyorlar
Yahu daha alacak param yok diyorsun olunca alacağım diyorsun bura da babayiğitlik yapıyorsun nasıl olacak bu iş bana bir açıklama sunar mısın lütfenNe dedim ben kardeşim? Crack Windows kullanıyorum kendimle gurur duyuyorum mu diyorum? Siz böyle diyorsunuz ama. Tertemiz saçmalıyorsunuz.
indirdiği yere bağlı hangi site hangi link bilemem (link atma uyarı alırsın)Hocam kmsden word powerpoint falan indiriyor okul içn bende zarar görürmüyğm
Allah ı büyük harfler ile yazıp insanların emeğini çalacak kadar çelişiyorsun. İkinizi de engelliyorum sizden hiçbirşey olmaz. İyi forumlar.Dostum lütfen mantıklı cevaplar yazın ya insan öldüreyim ile oyun crack, ya ALLAH akıl fikir versin gerçekten git öldür sen
2019 olcakHocam ben 400 küsür liraya aldım 2029du CD falanda çıktı o nasıldır