Sadece küçük bir örnek verdim.Dostum lütfen mantıklı cevaplar yazın ya insan öldüreyim ile oyun crack, ya ALLAH akıl fikir versin gerçekten git öldür sen
Sadece küçük bir örnek verdim.Dostum lütfen mantıklı cevaplar yazın ya insan öldüreyim ile oyun crack, ya ALLAH akıl fikir versin gerçekten git öldür sen
Neyin açıklamasını sunacağım? Siz bunu iyi bir şey gibi lanse ediyorsunuz, ben yaptığımın doğru bir şey olmadığını ve en kısa sürede alacağımı söylüyorum.Yahu daha alacak param yok diyorsun olunca alacağım diyorsun bura da babayiğitlik yapıyorsun nasıl olacak bu iş bana bir açıklama sunar mısın lütfen
Hocam Windows’u lisanslı onlar virüslü hadi o bilgisayarda virüs var o sıkıntı değil wifiden bana dokunur mu ( o bilgisayarlara takılan flaşları falanda takmıyorum)indirdiği yere bağlı hangi site hangi link bilemem (link atma uyarı alırsın)
Ne dedim ben kardeşim? Crack Windows kullanıyorum kendimle gurur duyuyorum mu diyorum? Siz böyle diyorsunuz ama. Tertemiz saçmalıyorsunuz.
Hocam Windows’u lisanslı onlar virüslü hadi o bilgisayarda virüs var o sıkıntı değil wifiden bana dokunur mu ( o bilgisayarlara takılan flaşları falanda takmıyorum)Neyin açıklamasını sunacağım? Siz bunu iyi bir şey gibi lanse ediyorsunuz, ben yaptığımın doğru bir şey olmadığını ve en kısa sürede alacağımı söylüyorum.
Bu arkadaşı biliyorum. Forum içerisinde IOBIT Malware Fighter yazılımını öneriyordu, zararlılar konusunda fazla ciddiye alınacak biri değil.20 sene önceki crackle zararsızdır şimdi crackler sıkıntılı indirmesi kurması tamamen zararlı o zamanlar internet hızı 128/kbsn 24 saat bağlı değildi şimdiki internete en ufak 1 mb cracklı dosya indiresen internete diğer korsan programlarıda inderebiliyor en büyük tehlike fidye virüsü
Hocam temiz kurulum dışında bios ve Windows kilide gerek varmı tam bilmiyorum da onlarıBu arkadaşı biliyorum. Forum içerisinde IOBIT Malware Fighter yazılımını öneriyordu, zararlılar konusunda fazla ciddiye alınacak biri değil.
Crackli yazılım yükleyip antivirüse bel bağlamanız komik. Crackli yazılım olan bir cihaz, güvenli olmayan bir cihazdır. Zararlı temizliği konusunda onlarca konum mevcut. Crackli yazılıma sahip bir cihazınız varsa temiz kurulum yapıp cihazı temizleyiniz. Ardından cihazınızın BIOS'una, ve işletim sistemine bir parola ekleyiniz. Ve sağlam bir güvenlik yazılımı yükleyiniz.
Birdaha da crack işine bulaşmayınız. Kardeşinize de durumu izah ediniz.
Güvenlik yazılımı olarak tavsiyem, COMODO Internet Security'den yanadır.
COMODO IS Tanıtım Ve Kullanım Yönergesi
Bide o cihazlara bubları yaptım diyelim kendi cihazıma bişey yapmama gerek yok değil mi bitek aynı wifiye bağlanıyoruzBu arkadaşı biliyorum. Forum içerisinde IOBIT Malware Fighter yazılımını öneriyordu, zararlılar konusunda fazla ciddiye alınacak biri değil.
Crackli yazılım yükleyip antivirüse bel bağlamanız komik. Crackli yazılım olan bir cihaz, güvenli olmayan bir cihazdır. Zararlı temizliği konusunda onlarca konum mevcut. Crackli yazılıma sahip bir cihazınız varsa temiz kurulum yapıp cihazı temizleyiniz. Ardından cihazınızın BIOS'una, ve işletim sistemine bir parola ekleyiniz. Ve sağlam bir güvenlik yazılımı yükleyiniz.
Temiz kurulum öncesi mi yapalım hocam veya asıl kafama takılan flash taktık temiz kurulum yapacağım boot ediyorum virüslü bilgisayardan virüs geçermiZararlıların BIOS'a ve işletim sistemine hızlı bir biçimde erişmesini önlemek için gerekli bir şeydir.
Hocam geçen gün belirttiğiniz program işe yarar mı Hitman proydu sanırımTeamViewer indirip ID ve Pass'i belirtin. Zararlı kontrolü yapayım, bulduklarımı temizleyeyim.
Bu arkadaşı biliyorum. Forum içerisinde IOBIT Malware Fighter yazılımını öneriyordu, zararlılar konusunda fazla ciddiye alınacak biri değil.