Ne diyeyim buna kardeşim adam ille de crack diyor. Ben ne diyeyim bu adama? Hasta falan mısınız siz? Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz inanılmaz ya.diyecek bişey bulamadı.
Ne diyeyim buna kardeşim adam ille de crack diyor. Ben ne diyeyim bu adama? Hasta falan mısınız siz? Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz inanılmaz ya.diyecek bişey bulamadı.
Ne diyeyim buna kardeşim adam ille de crack diyor. Ben ne diyeyim bu adama? Hasta falan mısınız siz? Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz inanılmaz ya.
Öncelikle laflarına dikkat et şekerim hasta felan sanane sen mi kurtaracaksın bu olayları ? herkesin keyfine herkes karışamaz, otur ağla o zamanNe diyeyim buna kardeşim adam ille de crack diyor. Ben ne diyeyim bu adama? Hasta falan mısınız siz? Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz inanılmaz ya.
İyi ne güzel. Ben de gideyim birinin cüzdanını çalayım kendi keyfim diyeyim. İnanılmazsınız gerçekten.Öncelikle laflarına dikkat et şekerim hasta felan sanane sen mi kurtaracaksın bu olayları ? herkesin keyfine herkes karışamaz, otur ağla o zaman
Öncelikle laflarına dikkat et şekerim hasta felan sanane sen mi kurtaracaksın bu olayları ? herkesin keyfine herkes karışamaz, otur ağla o zaman
O zaman firma kırılmayacak şekilde piyasaya ürün sunsun ki kıramasınlar crack olayı bitsin, yani anlamıyorum senin ne gibi alıp veremediğin var ? burada 4x4 insanmış gibi ahkam yapıyorsun? anladık bir forum merkezi de bu kadar abartıya kaçma kankam <3İyi ne güzel. Ben de gideyim birinin cüzdanını çalayım kendi keyfim diyeyim. İnanılmazsınız gerçekten.
İyi ne güzel. Ben de gideyim birinin cüzdanını çalayım kendi keyfim diyeyim. İnanılmazsınız gerçekten.
Üstteki cevabımı tekrarlıyorum: 250tl ile 1500tl yi bir arada karşılaştıramazsınız. Ben en azından para veriyorum.Açıkla o zaman 20 TL key gerçekmiymiş sahtemiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıkla
Kendi keyfim diyorsun, herkes keyfine göre istediğini yapsın o zaman ne âlâ memleket değil mi?Cüzdan diyorsun, konumuz ile alakası yok sen başka sular da bu şekilde devam et kardeşim hadi iyi forumlar afk ben
Üstteki cevabımı tekrarlıyorum: 250tl ile 1500tl yi bir arada karşılaştıramazsınız. Ben en azından para veriyorum.
Hocam oyun değil kms ile wordu falanyani bence crack düşmanlığıiyi değil burada korsanlığı savunmuyorum ama şahsen bir oyuna 400 vereceğime crack yüklerim kardeşin mc falan yüklüyorsa doru yapıyor bence virüs bulaştığını görmedim sıkıntı olmaz
O zaman ben de insan öldüreyim sonra Allah onu ölmeyecek şekilde yaratsaymış napayım diyeyim. Dediklerin gerçekten saçma, o oyunlarda bir sürü kişinin emeği var.O zaman firma kırılmayacak şekilde piyasaya ürün sunsun ki kıramasınlar crack olayı bitsin, yani anlamıyorum senin ne gibi alıp veremediğin var ? burada 4x4 insanmış gibi ahkam yapıyorsun? anladık bir forum merkezi de bu kadar abartıya kaçma kankam <3