Neler Yeni

Yardım Anlayamadığım internet sorunu

Arif

80+ Bronze
Nerede altyapı sorgulasam alabileceğim hızı 70Mbps olarak gösteriyor, Türk Telekom 12Mbps kullanıyorum aldığım hız genelde 7-8MBPS, daha önce TürkNet kullandım onlarda Max 20 verdi ama çok garip hüsranlık duydum. (binanın kapısı açılıp kapandığında internetim anında gidiyordu 1 dakika sonra geri geliyordu) Türk Telekom’a geri döndüm nedir bu 70Mbps hız? Çok çektim şu Kağıthaneden, İstanbul'un göbeğine 2-3km uzaklıkta bir yer, millet köyde daha iyi hız alıyor.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
O senin alabileceğin en yüksek hız, TT nin verdiği 12 mbps paketi de zaten 12 mbps ye kadar. Yani aslında kimse size o kadar yüksek hız vadetmiyor. Ayrıca belki şirket gelin bize biz sana interneti giydirek diye yüksek gösteriyordur büyük ihtimalle.

Arif

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O senin alabileceğin en yüksek hız, TT nin verdiği 12 mbps paketi de zaten 12 mbps ye kadar. Yani aslında kimse size o kadar yüksek hız vadetmiyor. Ayrıca belki şirket gelin bize biz sana interneti giydirek diye yüksek gösteriyordur büyük ihtimalle.
Anladım anladım, yeni bir ev alırken en çok internet altyapısını kontrol edeceğim :D

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Arif face dede aynısıni yazmışsın. Orda yazan arkadaşların ve burdaki yazanların da dedikleri doğru. Bende Gaziosmapanpasada oturuyom 30mbps destekliyor dua et sen

Peripella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf efe barut
Bende cok acayip bir tuhaflik var superonline kullaniyom sabah mis gibi internet 0 sıkıntı ama gece 12 oldumu internet acayip yasaliyor ki teste girdim mi downloadi olcuyor uploadi olcemiyor internet baglanti hatasi veriyor 15 dk once gine ayniydi sinirlendim cektim kablosunu 1 2 dk buzdolabinda beklettim:) sonra geri duzeldi

• Hahaha
Reaksiyonlar: Arif

Arif

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arif face dede aynısıni yazmışsın. Orda yazan arkadaşların ve burdaki yazanların da dedikleri doğru. Bende Gaziosmapanpasada oturuyom 30mbps destekliyor dua et sen
isterse 1gigabit desteklesin adamlar internet vermiyor :D

PapaganGülsem

80+ Bronze
Nerede altyapı sorgulasam alabileceğim hızı 70Mbps olarak gösteriyor, Türk Telekom 12Mbps kullanıyorum aldığım hız genelde 7-8MBPS, daha önce TürkNet kullandım onlarda Max 20 verdi ama çok garip hüsranlık duydum. (binanın kapısı açılıp kapandığında internetim anında gidiyordu 1 dakika sonra geri geliyordu) Türk Telekom’a geri döndüm nedir bu 70Mbps hız? Çok çektim şu Kağıthaneden, İstanbul'un göbeğine 2-3km uzaklıkta bir yer, millet köyde daha iyi hız alıyor.
Kağıthanede alt yapı yok ki. Ben burada oturup da internetten memnun olan görmedim. ( BEN DE DAHİL )
Mesaj otomatik birleştirildi:

isterse 1gigabit desteklesin adamlar internet vermiyor :D
Türk Telekom da bilerek yavaş veriyor bu arada. Ne zaman arasam anında internetim olması gerek hızlarda , 2 gün sonra Allaha emanet:D .

Top Bottom