Neler Yeni

Yardım Anne - Babaya Nasıl Laptop Aldırılır?

Basrii

80+ Bronze
2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Nialmıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım o.O2 😅
Benimki paran varsa istediğin herşeyi al beni bulaştırma diyor. Kendi paranı kazan al demekten başka hicbir şey diyemem

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
kanka benim daha yapabileceğim bi şey yok 9. sınıfım geçen sene hayvan gibi çalıştım ilçenin en iyi lisesine gittim istiyorum almıyorlar kendin için kazandın diyorlar. Diğer arkadaşlarım teşekkür aldıkları için RTX 2060'ta oyuna akıyor :cry: o.O2
ben 6. sınıfta annemden söz aldım bu yaz alacağım daha :ROFLMAO: hem de kendi paramla tamamen o.O2 9. sınfım ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom