- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yapıcam örnek verKnk vaat sun belki alırlar. Şunu yapicam fln de
ne yapıcam örnek verKnk vaat sun belki alırlar. Şunu yapicam fln de
Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum gidiyorum afedersin köpek gibi çalışıyorum ki biraz para kazanayımda pc alayım, ama alamayacığımıda biliyorum kazandığım parayı elimden alıcaklar fakat bir umut ne yapalım2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Knk bi kere kafaya taktilarmi almazlar ben bilgisayar ne öğrendigimden beri istiyorum2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım
knk bne Aileme 2-3 ay HER GÜN ama HER GÜN ısrar ederek pc aldırdım RX570 4GB ve R5 2600 lü bir pcydi kısacası aileni darboğaz et bişeyler belki yaparlar. (2.elden 3300TL ye almıştım monitör dahil fiyatı)2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım
İkna etmeyi dene sorun paraysa 12K lık PC aldırmaya çalışma 7-8K bandında işini görecek bir PC iste mesela. Durumları olsa da bir bilgisayara 12K vermek mantıklı gelmiyor olabilir ailene.2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım
knkm sorun para değil alsalar zaten onlar da en iyisini almak isterler sadece ikna etme sorunu var mantıklı bir sebep lazım. Çoğu kişi ders çalışıcam de yazıyor, ancak mesela ne yapıcam ders olarak bu bilgisayarda :dİkna etmeyi dene sorun paraysa 12K lık PC aldırmaya çalışma 7-8K bandında işini görecek bir PC iste mesela.
Ha yok illa almıyorlarsa da camdan atlamaya falan gerek yok 500 lira daha biriktirip indirim kovala kendi paranla 4000 liraya bir Xbox Series S al.
valla duygu sömürüsü yap almazlarsa sen çalış biriktir al2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım
Açıkça bu bilgisayar yetersiz kalıyor artık yeni bilgisayar alıp derslerime daha hızlı bağlanmak istiyorum, işlerimi donma kasma olmadan daha hızlı halletmek istiyorum ve boş zamanlarımda oyun oynamak istiyorum de.knkm sorun para değil alsalar zaten onlar da en iyisini almak isterler sadece ikna etme sorunu var mantıklı bir sebep lazım. Çoğu kişi ders çalışıcam de yazıyor, ancak mesela ne yapıcam ders olarak bu bilgisayarda :d
kanka biz ne yapabiliriz ki bende 3 yıldır bekliyorum hala bekliyorum2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım
Reis durumunuz varsa zaten sen 3.5k toplamışsın şuan sende bulunanı boz,almışken en iyisini alalım bir daha uğraşmazsınız diye 9-10 bine güzel bir sistem aldır.ne yapıcam örnek ver