Neler Yeni

Yardım Anne - Babaya Nasıl Laptop Aldırılır?

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım o.O2 😅
işlemci sökülüyorsa çalışmayana kadar tek tek pin kırıp takıp dene. çalışmadığı yerde bilgisayarım öldü diye önlerine atabilirsin.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu tip ebeveynleri anlamıyorum, iyi kazancı olan çoğu kişi 2007'de aldığı koltuk takımını kullanmazken ve teknoloji bu kadar hızlı gelişirken elektronik bir cihazın aldıkları günki gibi olmasını nasıl bekliyorlar.

Excator23cm

80+ Gold
3.5k ya alınmaz zaten boşver

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Doğum Günün Geliyorsa Birazcık Yağcılık Yaparak Benden Ne Dilersen Dile Demelerini Sağlayabilirsin Veya Çok Yüz Vermeyerek Yüreğine Bırakıp Umursanmadığını Sanıp Sana Yağcılık Yapmaya Çalışıp Ne Dilersen Dile Benden Demesini Sağlayabilirsin Doğum Gününde :D Şahsen Ben Babama Öyle Yaptım Ve Yarısını o Ödüyor o.O2o.O2

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Ağla bir anda yerde tepin

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay
Doğum Günün Geliyorsa Birazcık Yağcılık Yaparak Benden Ne Dilersen Dile Demelerini Sağlayabilirsin Veya Çok Yüz Vermeyerek Yüreğine Bırakıp Umursanmadığını Sanıp Sana Yağcılık Yapmaya Çalışıp Ne Dilersen Dile Benden Demesini Sağlayabilirsin Doğum Gününde :D Şahsen Ben Babama Öyle Yaptım Ve Yarısını o Ödüyor o.O2o.O2
Doğum günüm nisandaydı o zaman da istiyordum ama yine almadılar :mad:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim geçen sene maddi durumumuz iyiydi babam şuan ki kullandığın laptop neyine yetmiyor diye almadi şimdide almaya izin verdi ama maddi durumumuz kötü :(
ag b :cry:

Ağla bir anda yerde tepin
mantıklı (y)

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Eğer ailen bilgisayarları düşman olarak görüyorlarsa şansın yok.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Doğum günüm nisandaydı o zaman da istiyordum ama yine almadılar :mad:

ag b :cry:

mantıklı (y)
Vur masaya yumruğunu bu hayatta bir şey almayacaksanız niye geldim ve hayata bir kere geliyoz bir kerecik te alın de :)

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay
Hak ettiğini anlayacakları bir şey yap.
kanka benim daha yapabileceğim bi şey yok 9. sınıfım geçen sene hayvan gibi çalıştım ilçenin en iyi lisesine gittim istiyorum almıyorlar kendin için kazandın diyorlar. Diğer arkadaşlarım teşekkür aldıkları için RTX 2060'ta oyuna akıyor :cry: o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,228
Üyeler
161,002
Son üye
sserhatgezer
Top Bottom