Anne pro 2 alınır mı?

Bence alınır fiyatına göre iyi bir klavye

Sağol şuan birazdaha doların düşmesini beklicem
Dolar 5 tl ye fln düşeceğini bekliyorsan dusmicek o nde en fazla 50 kuruş bilemedin 1 tl duser 4 e fln artik eskide kaldi o günler ki dussede cogu pc parçaları 50 tl fiyat düşecek çünkü günceller ve gümrük vergisi fazla bize gelen hep bu fiyatlar olucak

Dolar 5 tl ye fln düşeceğini bekliyorsan dusmicek o nde en fazla 50 kuruş bilemedin 1 tl duser 4 e fln artik eskide kaldi o günler ki dussede cogu pc parçaları 50 tl fiyat düşecek çünkü günceller ve gümrük vergisi fazla bize gelen hep bu fiyatlar olucak

Knk dolar şuan 6.75 onun 6 ya fln düşmesini beklicem dolar bu kadar uçduğu için şuan bir şey alınmaz

50 kuruş bile düşmez, bence maksimum 50 kuruş olur.

Son düzenleme:
Knk dolar şuan 6.75 onun 6 ya fln düşmesini beklicem dolar bu kadar uçduğu için şuan bir şey alınmaz
Düşeceğine inanmıyorum, bence 7'yi bile görebilir. Bir an önce almaya bak, en fazla 20-25 TL düşer.

Son düzenleme:
Güzel klavye numpad ihtiyacım olmasa alırdım ben

Anne pro ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,015
Üyeler
202,465
Son üye
Betaxaq