Anne Pro 2 Ve Glorious Model O

emrew1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
Anne Pro 2 Ve Glorious Model O Alacağım Ne Olduklarını Bilmiyorsanız Drag Click İçin En İyi Mouse Ve En Kompakt Mekanik Klavye Minecraft İçin Kullanacağım (Valorant Long Dark Rust 2 Gibi Oyunlarda Oynuyorum Fakat Onlarda Valorant Hariç Klavye Mouse O Kadar Önemli Değil Valorant’ta da Zaten Klavye Hızı Gerekiyor Oda Var Anne Pro 2’de) Yani Kısaca Sizce Bunları Alayım Mı Tekrar Söylüyorum Drag Click Ve %60 Klavye Ne Bilmiyorsanız Lütfen Yorum Yapmayın Şimdiden Teşekkürler Ve Birde MousePad önerir misiniz?

Drag click için en iyi mouse değil.

Bloody'nin büyük mouseları vardı.A60 ve TL60 olmalı.60-70 cps e kadar çıkılıyor
Bloody A90 Diye Hatırlıyorum O Modeller Fakat İnternette Çoğu Oyuncu Glorious Kullanıyordu

Bu arada hangi servarlarda oynayacaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bloody A90 Diye Hatırlıyorum O Modeller Fakat İnternette Çoğu Oyuncu Glorious Kullanıyordu
Yok bende A90 var.Ahım şahım drag oluyor söylenemez.Glorious daha çok butterfly'da 24 cps vs. yapmak için ideal denilebilir

Yani BedlessNoob Diye Bir Kanal Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam Adam Drag Click Babası Ve Glorious Kullanıyor

Bu yine de en iyi mouse olduğunu göstermez tabii ki.

Bu arada hangi servarlarda oynayacaksınız?

Yok bende A90 var.Ahım şahım drag oluyor söylenemez.Glorious daha çok butterfly'da 24 cps vs. yapmak için ideal denilebilir
Hypixel Çoğunluklu Oynayacağım Ping Sıkıntım Yok Bu Arada Yani Hypixel Ama Pingsiz Hali Gibi Düşünebilrsiniz

Bu yine de en iyi mouse olduğunu göstermez tabii ki.
Yani

30 cps üstü yapabilir misiniz bilmiyorum ama ban yeme ihtimali var.Alman serverları daha uygun bunun için bence.

30 cps üstü yapabilir misiniz bilmiyorum ama ban yeme ihtimali var.Alman serverları daha uygun bunun için bence.
Birkaç Örnek Verebilirmisin,z Cps Limiti Olmayan Alman Serverlerindan Kaliteli Olanlardan

Zaten 20cps bana yeterli diye düşünüyorum fakat daha üstüne çıkamayacağım anlamına gelmez bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri