Can...
80+ Platinum
aman aman bir şeye gerek yok ama ömürlük olsun istiyorlar dandik markalar yurt dışı vs olamaz mask 4 5 k @şahin doğan
yok hocam cok sorunu var hoparlor kablosu cikip duruyor ekrana bastiriyorum duzeliyor batarya isindi diyor ama isinma yok vb
Hocam bu butceye zaten 0 pek secenek yok aralarinda en iyisi bu deniyor. Bende anneme almayi dusunuyorum ama biraz daha toplayabilirsem daha ust modellere bakacagim a15 gibiyok hocam cok sorunu var hoparlor kablosu cikip duruyor ekrana bastiriyorum duzeliyor batarya isindi diyor ama isinma yok vb
A04S'in işlemcisi çekilmez hocam.
Kral 4 5k ya nasıl ömürlük bekliyolaraman aman bir şeye gerek yok ama ömürlük olsun istiyorlar dandik markalar yurt dışı vs olamaz mask 4 5 k @şahin doğan
6 k olur bütçe
6k ya kadart olrİlla marka ise bu
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-redmi-12c-128-gb-gri-fiyati,364550440.html
Benim önerim
Infinix Hot 30 128 GB 4 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Infinix Hot 30 128 GB 4 GB fiyatları 5.160,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Infinix Hot 30 128 GB 4 GB özelliklerini incele, 35 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kral 4 5k ya nasıl ömürlük bekliyolar
bu nasılyok hocam cok sorunu var hoparlor kablosu cikip duruyor ekrana bastiriyorum duzeliyor batarya isindi diyor ama isinma yok vb
6 k olur bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
6k ya kadart olr
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl