Neler Yeni

Annem beni bi rahat bırakmıyor.

pc ustasi1

80+ Silver
Ya okuldan geliyom bi mutlu olayım diyorum 2 saat oynim hemen derse geçerim diyorum geliyo hafta içi oyun yok sadece ders var diyo bilgisayarı kapat parçalarım falan diye tehdit ediyo sonra anlatıyom 2 saat oynayıp kapatıcam zaten dersimi çalışıyorum diyorum yok arkadaş anlatamıyorum büyük abilerim ablalarım bi yardım edin gözünüzü sevim taktik maktik (yaş 17 :D evet hala )

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Ya okuldan geliyom bi mutlu olayım diyorum 2 saat oynim hemen derse geçerim diyorum geliyo hafta içi oyun yok sadece ders var diyo bilgisayarı kapat parçalarım falan diye tehdit ediyo sonra anlatıyom 2 saat oynayıp kapatıcam zaten dersimi çalışıyorum diyorum yok arkadaş anlatamıyorum büyük abilerim ablalarım bi yardım edin gözünüzü sevim taktik maktik (yaş 17 :D evet hala )
1-2 saat calis ondan sonra gec.

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zepett8

80+ Bronze
kr

reis denedim hatta 4 saat odamdan çıkmadan ders yaptım yine aynısı zaten 18 de yurt dışına kaççam paramda var ama 1.5 fazla be reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyw

eyw
Sende anneni bulaşık makinesiyle tehdit et (opsiyonel)

pc ustasi1

80+ Silver
tüh avrupa ülkesi ya da usa sanmıştım kıbrısı yurtdışı olarak görmüyorum param da olsa gitmem şahsen oraya
ya şimdi ingilizcem a3 falan gitsem nası ev tutcam nası iş bulcam bilmiyorum o yüzden kıbrıs yoksa giderim düşünmem

tüh avrupa ülkesi ya da usa sanmıştım kıbrısı yurtdışı olarak görmüyorum param da olsa gitmem şahsen oraya
bu arada kral şuan yurt dışımısın yoksa tr mi

ya şimdi ingilizcem a3 falan gitsem nası ev tutcam nası iş bulcam bilmiyorum o yüzden kıbrıs yoksa giderim düşünmem

ona göre soru sorcam

Ensy58

80+ Bronze

ona göre soru sorcam
a3 diye bir seviye mi var ilk defa duyuyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410