Abdullah021
80+ Bronze
16 yaşında 11.sınıf öğrencisi bir insanım her türlü ne mesele olursa olsun çoğunlukla ciddi ama bazen de şaka bile olsa annem beni dinlemiyor beni geçiştirmeye çalışıyor,sus konuşma,seni dinlemek zorunda değilim gibi laflar söylüyor ortada hiçbirşey olmadığı halde.Benimde her normal insan gibi sinirim bozuluyor bu olaya çok kez kavga ettim dinlemediği için.Ben insanları dinleyen biriyim biri konuşurken göz teması kurarım ve verdiği soruları yanıtlamak için çaba sarfederim onların dediğini her zaman dinlerim laflarını kesmem ama ben ne zaman konuşsam dinlemiyorlar ve sus,seni dinlemek zorunda değilim gibi laflar söylüyorlar artık bıktım! Sürekli sözlü hakaret aşağılama,bela okuma gibi davranışlar görüyorum annemden bunalımdayım kısacası size belki basit bir şey gibi geliyor olabilir ama bana göre asla çünkü hergün aynı evde yaşadığım ve konuştuğum birinin bunu yapması sinirimi bozuyor.Size sorum ben anneme karşı nasıl tavır takınayım veya nasıl onu düzgünleştirebilirim? Biraz uzun oldu farkındayım okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim.