Neler Yeni

Annem mesajlarımı okudu napıcam

TİTAN.

80+ Platinum
Annem İnstagram daki mesajlarımı okudu cinsel falanda vardı yaş 14 geldi çok kızdı yaşın kaç başın kaç dedi biz seni böylemi büyüttük dedi telefonuda alıcam dedi ve dindar bi aileyiz çok utanıyorum nabıcam konuştuğum kızıda okula gelip rezil edicem dedi
Bu sana ders olsun kanka telefonunu kimseye gösterme şu anlık durumda bir daha yapmayacağım söz filan de geçiştir bu zamanda olabilecek şeyler utanma bu durumda

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,450
İsim
Diyarhan
Beyler bizde z kuşağıyız ama bunlar çok farklı 13 14 yaşında kızlar ile cinsellik peşine düşüyorlar anlamış değilim biz saç çekiyorduk en fazla yanaktan öpüyorduk.

Sebastian Szymanski

80+ Silver

QWuiet

80+ Bronze
Annem İnstagram daki mesajlarımı okudu cinsel falanda vardı yaş 14 geldi çok kızdı yaşın kaç başın kaç dedi biz seni böylemi büyüttük dedi telefonuda alıcam dedi ve dindar bi aileyiz çok utanıyorum nabıcam konuştuğum kızıda okula gelip rezil edicem dedi
Valla ben şifre koydum ve şifreyi haftada bir değiştiriyorum😅

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Açmaz olaydım konuyu %90 dan boş yere linç yedim.
linçleyenler sanki dört dörtlük insanlar
çok takılma bro olur öyle şeyler
istediğin gibi konuşursun karşındaki rahatsız olmadığı sürece bu boş atanları takma sen
ailende kızar terbiyene çeki düzen verirsin olur biter.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Uygunsuz davranış
Oglum siz ne mal adamlarsınız ya? Cidden forumun kitlesi git gide çöp oluyor. Çocuk burda yardım istemiş, adamların yazdıklarına bak.
Annenin kızla irtibata geçmesine izin vermezsen güzel olur. Yani konuşmaların içeriğini bilmiyorum ama ergenliği başlarında olağan böyle şeyler. Ailenin kızması da gayet normal. Birkaç güne yumuşayacaklarını düşünüyorum. Fazla üsteleme, batma gözlerine. Dediğim gibi kızla konuşmasına kesinlikle engel olman lazım. Şimdilik düşüneceğin tek şey bu olsun. Bu arada umarım yaşın büyük değildir.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Sen benim pc aldığım kişi değilmisin kanka.Pc alırken 15 yaşındaydın ne ara 14 e düştün kaçıncı sınıfsın ?
Bişi olmaz yüksek ihtimalle okula gelmezler ama telefonuna el koyarlar

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Kafaya takma bişey olmaz korkutmak için söylüyor takıl sen istediğin gibi utanıcak bir şey yok hayatını yaşa böyle olaylar denk gelmesin diye önlem al devam ederse de he de geç

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Açmaz olaydım konuyu %90 dan boş yere linç yedim.
Güzel kardeşim mesajınının kalan kısmını sildim kelimelerini özenle seçmeye dikkat et sansürlesen bile kötü kelime kullanmamaya özen göster. Hayırlı forumlar :)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ergenliğinizde hiçmi +18 dergilere bakmadınız yada ergen oldupunuz dönemde internet var ise o tarz içeriklere bakmadınız ben anlam veremiyorum ya forumdaki insanlar çok aseksüel yada ben abazayım

bu yaşlarda normal ne konuştunuz cinsel bilemem orasını ama normal cinsellik ise sıkıntı değil nude tarzı birbirinize attıysanız kötü bir durum annene kız ile konuşmamasını tembihle sorumluluğu üstlen 1 hafta falan trip atarlar sonra geçer bende senin yaşlarındayken bu tarz cinsel içerikleri yeni yeni internette keşfediyordum yakalandım haliyle 1 hafta falan baya trip yedim ama sonrasında yumuşadılar gene akıllarından çıkmaz aileye göre değişir sürekli bu konu üzerinden mizahı dönebilir o da olsun artık normal

bu arada cinsel içeriklere fazla yoğunlaşma hatta özellikle uzak dur masturbasyondan falan ileride çok sıkıntı çekersin

Top Bottom