Neler Yeni

Annem mesajlarımı okudu napıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Sen benim pc aldığım kişi değilmisin kanka.Pc alırken 15 yaşındaydın ne ara 14 e düştün kaçıncı sınıfsın ?
Bişi olmaz yüksek ihtimalle okula gelmezler ama telefonuna el koyarlar
15 yaşındayım diye bir cümle göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@marilyn @Deaton @Masked Sniper @selmantoz @Megan @Zechion @İsmlkl_ @umuttt @TİTAN. Çok sağolun adam akıllı cevaplar bi siz vermişsiniz kalanı boş yapmış şuan annem tripli gibi bi hali yok İnstagram sileceksin dedi telefonu alırım bilmiyorum

Güzel kardeşim mesajınının kalan kısmını sildim kelimelerini özenle seçmeye dikkat et sansürlesen bile kötü kelime kullanmamaya özen göster. Hayırlı forumlar :)
Sağol abi dikkat ederim

Ekler

• Screenshot_20230319_015515.jpg
    Screenshot_20230319_015515.jpg
    92.2 KB · Hit: 51
Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
15 yaşındayım diye bir cümle göremedim

@marilyn @Deaton @Masked Sniper @selmantoz @Megan @Zechion @İsmlkl_ @umuttt @TİTAN. Çok sağolun adam akıllı cevaplar bi siz vermişsiniz kalanı boş yapmış şuan annem tripli gibi bi hali yok İnstagram sileceksin dedi telefonu alırım bilmiyorum

Sağol abi dikkat ederim
telefonu bir süre alabilir sonra geri verir dert etme

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
İlk olarak Sorumluluğu üstüne al o kız senin yüzünden arada kaynamasın.
Ikinci olarak "dindar bi aileyiz" aslında bu çoğu şeyi açıklıyor. Ailen galiba sözde dindar eğer öyle olmasalardı yaptığın şeylerin iyi olmadığını bu olaylar yaşanmadan önce sana öğretirdi.
Pardon muhammed bile bu tarz konulardan uzak durmamış sen mi duracaksın neyse konumuza dönelim.
Arkadaşım şimdi benim yazdıklarıma dikkatli bir şekilde oku 13 yaşındaymışsın bu tarz cinsel muhabbetlerden uzak durmaya çalış cinsellik sana buhran halinden başka bir şey kazandırmayacaktır, bu yaşlarda sanat ve felsefe ile ilgilenmeye başla Veya yeni hobiler edin. hayal gücünü geliştirmeye bak. bu yaşta kendini büyük ideallere adamak için düşünmeye başla. Şöyle düşün ben bu hayata bir kere geliyorum(dünya hayatından bahsediyorum sonraki hayatı inanıp inanmaman sana kalmış bir şey) peki ben bu dünyada ne yapmak istiyorum ne yaparsam beni mutlu eder veya mutsuzluğumu azaltır bu hayatın sonunda ölüm var ve ben bu hayatta yaşadım insanlığa,doğaya,dünyaya faydalı işler yapmalı ve adımı tarihe altın harflerle yazdırmalıyım diye düşünmelisin.
Son olarakta sosyal medya hesapları kullanmamaya çalış eğer iraden varsa direkt hesabı veya uygulamayı sil sosyal medya çok fazla zaman çalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
benim uyuşturucu satıcıları ve sedat pekere salladığım gizli videoları izledi :D
babam saatte bir pencereden bir yer gösterip bak şurada ex/kırıstall satıyorlar diye danga geçiyor
şimdi konuyu tekrar okudum yaş kaç kardeş pedofili falanmısın sen ?
Baban iyi diyormuş sana hiç sevmem sallayıpta icraat gösteremeyenleri

İyi olmus bu gencler napiyor boyle hepside donanim arsivini bulmus yaziklar olsun bide gelip buraya anlatiyorlar ya hahahhahah
Bu gençler napıyo derken? 50 yaşlarında falanmısın?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yapıcak bir şey yok zamanla unutulur cinsellik konuşmak kötü bir şey degil

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yaşından utanacaksın. 14 yaşında tabii ki de yapılacak şey değil. Gayet haklılar.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Açmaz olaydım konuyu %90 dan boş yere linç yedim.
herkes sütten çıkma ak kaşık bi sen suçlusun ellerinde olsa idam ederler fazla takma
sana sadece burda değil yolda öğüt veren dayılar falan hiçbirini takma %80 i karı kız peşinde burdakilerinde bazıları eminim küçükken youtubeye öpüşme videoları kissing missing yazıp izlemiştir bi gün müge anlıya düşersen onuda takma sanki kendi çocuğu po**no izlemiyor gitmiş sinana ne diyor po**no izlemeyen kimse yoktur dünyada ya meraktan yada zevkten :kekw:

Top Bottom