Neler Yeni

annem oyun almayı saçma buluyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Demirok
Zamanla kendi paranı kazanmaya başladığında aşılacak şeyler bunlar. Bırak onun parasıyla oyun oynamayıver. Ben zamanında çok crackle oyun oynadım. Şimdi kendi paramı kazandıkça oynadığım oyunları satın alıp arayı kapatıyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yok merak ettim ya bakıcam yoksa benim sabit indirdiğim siteler var yıllar boyunca param yetmediği zaman ordan indirirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk boşver sil bence öneri verme özelden ver riske atma zaten direk açık bir isim vermiyoruz
Uyarı yerim en fazla sorun yok :) Yararlansın insanlar 1000₺ tlou filan 👽

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Muhtemelen uyarı yerim ama OYUNİNDİR.VİP sitesi Fitgirl repack(en baba firma)mı oyunlarını yayımlıyor free sitesinde virüs cart curt yok

God of War
RE 4 remake
ETS 2
İnternet cafe simülatör vs indirdim sorunsuz.
Hocam kendisini eskiden valheim astroneer indirmek için kullanıyordum ancak son zamanlarda ordada virüs türedi maalesef :/ pc building sim 2 indirdim malwarebytes ile taratırken virüs yakaladım

TİTAN.

80+ Platinum
annem oyun almayı istemiyorum diyor yani bu gün doğum günüm bana ..... bütçe verdi git istediğini al dedi tm oyun alayım diyorum yok oyun alcaksan .... lık kadar al okadar vermem oyuna sen sigaraya veriyosun ama diyorum cevap vermiyor ne yapayım
Kanka tek çaren crack(korsana teşvik etme gibi bir durum yoktur tek çözümün bu olduğunu düşünüyorum)
Aileler cidden çok ........ Orayı siz doldurun
Kolay gelsin

1905

80+ Silver
22 yaşıma giricem bana bile laf ediyorlar dostum çok takma kafana :D kendi kartım var istesem alırım ama şimdi de ben alamıyorum geçmişten beri oluşan psikolojik baskı yüzünden

BabaVoss7

80+ Silver
huzur evinde istediklerini almam de XD

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
annem oyun almayı istemiyorum diyor yani bu gün doğum günüm bana ..... bütçe verdi git istediğini al dedi tm oyun alayım diyorum yok oyun alcaksan .... lık kadar al okadar vermem oyuna sen sigaraya veriyosun ama diyorum cevap vermiyor ne yapayım
Şahsen bendede tonla oyun var kankacım çoğunuda ucuzken aldım gow 197 falanken örnek birçoğunu oynadım ve oynamayı bıraktım kendi paramla alıyordum bi süreden sonra sıkılıyorsun çoğu oyundan banada ileride sıkılırsın diyorlardı inanmıyordum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Eyer alıcağın oyun online bir oyunsa ikna etçeksiniz ama tek oyunculu oyun ise ben sana istediğin oyunu indiririm kardeşim sana.

Golf 4 R32

80+ Silver
Online olmayan bütün oyunları korsan oyna. Online olanları ikna edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom