Anneme 12-13K'ya kadar telefon alcağım, yardım lütfen

Raze

80+
Reaksiyon skoru
79
Arkadaşlar anneme telefon almak istiyorum Samsung A70 kullanıyordu ve ekranı gitti komple.

Telefonda yaptığı şeyler facebokta geziyor, şeker patlatma oyunları vs oynuyor arada fotoğraf çekiyor böyle çok fazla değil

12-13bin e rahat edeceği bir model var mıdır dostlarım

marka önemli mi illa samsung gibisinden
Samsung derdim ama +5k falan koyuyor sanırım Xiaomi de olabilir daha iyiyse o fiyat bandında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler tavsiyen için hocam. Bu fiyat bandında samsung yerine Xiaomi seçsem daha performanslı daha uzun batarya süresi ve daha güçlü bir işlemcili model mantıklı olmaz mı ?

Samsung a24 alınabilir ya da a25 arada düşüyor sanırım onuda takip edebilirsin çok fiyat farkı yoktu aralarında.

• Beğen
Reaksiyonlar: Raze

şöyle birkaç model seçtim genelde batarya ve ekranı büyük olacak şekilde. isterseniz alttaki linkten kendiniz de bazı modellere bakabilirsiniz.

• Beğen
Teşekkürler tavsiyen için hocam. Bu fiyat bandında samsung yerine Xiaomi seçsem daha performanslı daha uzun batarya süresi ve daha güçlü bir işlemcili model mantıklı olmaz mı ?
Belirteyim daha önce attığım linkteki satıcıya pek güvenmediğim linki değiştirdim.
Gelelim sorunuzun cevabına hayır olmaz çünkü bu bütçedeki Xiaomi telefonları önermiyorum.

• Beğen

şöyle birkaç model seçtim genelde batarya ve ekranı büyük olacak şekilde. isterseniz alttaki linkten kendiniz de bazı modellere bakabilirsiniz.

Hocam tek tek bakıp önerdiğin için teşekkürler. Xiaomi Note 13 Pro veya Samsung A26 alacağım sanırım. Bir bakayım karşılaştırmalarına. Çok teşekkür ederim. İyi forumlar

Belirteyim daha önce attığım linkteki satıcıya pek güvenmediğim linki değiştirdim.
Gelelim sorunuzun cevabına hayır olmaz çünkü bu bütçedeki Xiaomi telefonları önermiyorum.
Samsung a26 olacak sanırım hocam

Hocam tek tek bakıp önerdiğin için teşekkürler. Xiaomi Note 13 Pro veya Samsung A26 alacağım sanırım. Bir bakayım karşılaştırmalarına. Çok teşekkür ederim. İyi forumlar

Samsung a26 olacak sanırım hocam
O da iyidir hayırlı olsun diyelim

• Beğen
Arkadaşlar anneme telefon almak istiyorum Samsung A70 kullanıyordu ve ekranı gitti komple.

Telefonda yaptığı şeyler facebokta geziyor, şeker patlatma oyunları vs oynuyor arada fotoğraf çekiyor böyle çok fazla değil

12-13bin e rahat edeceği bir model var mıdır dostlarım
knk samsung galaxy a26 en mantılıklısı lisanalı iyi marka adaptörle 13k ya oturuyor realme 12 felan alma ekranı kırıldımı hem bulunmaz hem bi tın para a26 en mantıklısı kılıfı felan da çok rahat bulunur

• Beğen
Samsung A26

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,843
Üyeler
184,692