Neler Yeni

ANNEME HEDİYE ALİCAM YARDİM LAZIM

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Talha Güleryüz
Merhaba öncelikle anneme hediye almak istiyorum aslında kendisine altın kolye yaptırmıştım sonrasında yanında ev alleti vb gibi bir şey daha almak istedim bunun için ne gibi bir ev aleti almalıyım bütçe olarak 2500-3000 arası bir param var yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler (kahve ve mikro dalga mevcud) aklıma airfryer var

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
airfryer mantıklı

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Talha Güleryüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bı öneri var varmı iyi bir marka gibi

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,955
İsim
Chloe Grace Moretz
ben airfryer aldım hem kendi kullanıyor hem ben baya worth bisey

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Talha Güleryüz

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
İnsan annesinin neyi seveceğini bilmez mi ayıp ayıp(!) :)

Ben olsam ekmek yapma makinası yada yoğurt yapma makinası alırdım. Nedense seviyor anneler ekmeği yada yoğurdu evde yapmayı.

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Talha Güleryüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Annem çalıştığından dolayı evde bişeyler yapmaya pek vakit bulamıyo bu yüzden hazır olraka direk alıp airfry da bişeyler yapabileceğini düşündüğüm için böyle bişey yapdin aslında başta evi temizlemeyle uğraşmamasi için robot süpürge alıcaktm sonra üstte anlattığım gibi isden sonra yemekle uğraşmamasi için arifry a döndüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarda arkadaşın attığı airfry da annem ve ben için çok büyük gibi geldi daha küçük olnlar olursa güzel olur

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba öncelikle anneme hediye almak istiyorum aslında kendisine altın kolye yaptırmıştım sonrasında yanında ev alleti vb gibi bir şey daha almak istedim bunun için ne gibi bir ev aleti almalıyım bütçe olarak 2500-3000 arası bir param var yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler (kahve ve mikro dalga mevcud) aklıma airfryer var

Bu ürünü öneririm. Bunun en büyük farkı temizlenmesinin kolay olması. Tüm olarak çıktığı için daha pratik. Sulu yemekte yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre Air Fryer XXL, Kare ve Çıkarılabilir Basket, 13 Fonksiyon, 100'den Fazla Tarif ve 11 Ön Ayar, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Siyah https://amzn.eu/d/hHHPDjw

2600e almistim, ara ara indirime giriyor
Memnunuz bu urunden, sen de dusunebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nur
Bu benim kendi fikrim ama annenize hediye olarak iş yapacağı bişey almak yerine kendi için kullanacağı bir şey bakabilirsiniz. Ama tabi her annenin zevki farklıdır o yüzden net bişey diyemem. 😊

Top Bottom