Annesiyle babası sürekli kavga eden var mı?

Yani artık bana sevgiyle yaklaşan birisine karşı bile çok çekingenim normalde de çekingen birisiyim yani bana sevgi sözcükleri söyleyen birisine bile inanmak istemiyorum yani sevgililerim iltifat falan edince susup kalıyorum
Olabilir reis kaç sevgilin var bu arada😄 sevgililerim derken

normalde böyle bi konu acmazdım ama cidden cok sinirlendim şuan biraz kafam dağılsın diye açtım babam iyice kafayı yedi annemden utanıyor mu bilmiyorum ama kadına hep bağırıyo hiçbir zaman aile gibi olmadık zaten hiç ailecek bi yere gitmedik hep akrabaların bizi davet etmesiyle annem kardeşim ve ben giderdik babam hiç bizimle gelmezdi hala da gelmiyor bizden utanıyor mu anlamadım kafam dağılsın diye açtım konuyu kusura bakmayın
insanlar bir yerden sonra tahammül edemiyor brom ben babamı iyi bilirdim 4 yıl önce terk etti bizi bir sorunumuz yoktu gözle görülür ama dediğine göre annem psikolojisini bozmuş her şeyi şeffaf olarak size yansıtmıyorlardır bir sebebi vardır

Türkiye de eski nesil aile zoru ile görücü usülü evleniyormuş benim annem babam da görücü usülü evlenmiş dişarıda görüğüm aileler gibi samimi değiller annem 18 yaşında evlenmiş mesela, annem pişman ama o zaman herkes erken evleniyormuş

Türkiye de eski nesil aile zoru ile görücü usülü evleniyormuş benim annem babam da görücü usülü evlenmiş dişarıda görüğüm aileler gibi samimi değiller annem 18 yaşında evlenmiş mesela, annem pişman ama o zaman herkes erken evleniyormuş
Cahillik böyle bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanlar bir yerden sonra tahammül edemiyor brom ben babamı iyi bilirdim 4 yıl önce terk etti bizi bir sorunumuz yoktu gözle görülür ama dediğine göre annem psikolojisini bozmuş her şeyi şeffaf olarak size yansıtmıyorlardır bir sebebi vardır
tahammülüm kalmadı cidden bağırıp çağırmalarına anneme de üzülüyorum boşa giden yıllarına çok üzülüyorum

Cahillik böyle bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahammülüm kalmadı cidden bağırıp çağırmalarına anneme de üzülüyorum boşa giden yıllarına çok üzülüyorum
amcalarla konuş onlarda tersliyorsa imkanınız varsa gidin anneannen gilde kalın bi süre sonra ev kiralarsınız o adamla aynı evde kalınmaz

Geri