Annesiyle babası sürekli kavga eden var mı?

Neyse bizim kaderimizde buymuş bizede ilerideki çocuğumuza tam tersi bi şekilde davranmak düşer
3 yaşında eline telefon vermede. YouTube Shorts'ta videolar çocukların beynini çürütsün diye özenle hazırlanıyor ve oraya giren çocuklar birdaha kurtulamıyor maalesef.

Ya kanka böyle de ben artık dışarıda babası iyi olan bi çocuk görünce imreniyorum yani neden böyle anlamda veremiyorum insan neden sevmediği birisiyle evlenir ki
Kanka benimde babam hemen hemen seninkine benziyor ama bizimkiler direkt konuşmuyorlar anca çok az ya da işleri düştüğünde iletişime geçiyorlar. Kavga ederlerse de şiddet oluyor , bugüne dek sırf parasına ihtiyaç duyduğumdan bir şey yapmadım su eğitim hayatı bitip ise girersem iletişimi kesmeyi düşünüyorum, anamı kurtarmyıda . Bana sevgi gösterdi ama onca şeyden sonra boş

Türkıye gıbı bır ulkede cogunlukla evlılıklerın hepsı boyle

normalde böyle bi konu acmazdım ama cidden cok sinirlendim şuan biraz kafam dağılsın diye açtım babam iyice kafayı yedi annemden utanıyor mu bilmiyorum ama kadına hep bağırıyo hiçbir zaman aile gibi olmadık zaten hiç ailecek bi yere gitmedik hep akrabaların bizi davet etmesiyle annem kardeşim ve ben giderdik babam hiç bizimle gelmezdi hala da gelmiyor bizden utanıyor mu anlamadım kafam dağılsın diye açtım konuyu kusura bakmayın
annem hariç babam yaşlandıkca uyuz bir tip oluyor eve geliyor bağrış çağrış, herkesin gözünde normal bir davranış yada konuşma yapsam hemen üstüme atlyacak türkiyede ev almak imkansız olmamalı kendi evimizi alıp en azından aileden ayırlmak istesek onuda yapamıyoruz bu ülkede

annem hariç babam yaşlandıkca uyuz bir tip oluyor eve geliyor bağrış çağrış, herkesin gözünde normal bir davranış yada konuşma yapsam hemen üstüme atlyacak türkiyede ev almak imkansız olmamalı kendi evimizi alıp en azından aileden ayırlmak istesek onuda yapamıyoruz bu ülkede
Aynen öyle adam 40 yaşında bile kafayı yedi 50 60 yaşında nolur artık bilmiyorum

sana tavsiyem kendini kurtarmaya bak dostum. çıkar ilişkin varsa belli konularda, çıkaracağını çıkar. kendini garantiye al. sonra sen sağ ben selamet. bende öyle yapıyorum

Kanka her zaman bu şiddette kavga olmuyo yaşımız ben 17 yaşındayım kardeşim 13 yaşında küçükte değiliz ama boşanınca olan çocuklara olduğu için annem korkuyo psikolojimiz bozulursa diye bu akşam şiddetliydi biraz babam dövmüyor ama çok agresif birisi annemin ağlamasına da dayanamıyorum artık annem sadece gezmek istiyor onuda 18 yaşına girince ehliyeti alıp gezdiricem zaten o yüzden babama ihtiyaç yok artık dedim annemin kurtuluş bileti benmişim gibi bişey oldu yani
Asıl böyle psikolojiniz bozulur ki bozmuştur herhalde o adam zaten baba değilki babasızlığının acısını çekersiniz rahatlarsınız asıl dövmesede psikolojinizi fena dövüyo

Asıl böyle psikolojiniz bozulur ki bozmuştur herhalde o adam zaten baba değilki babasızlığının acısını çekersiniz rahatlarsınız asıl dövmesede psikolojinizi fena dövüyo
Yani artık bana sevgiyle yaklaşan birisine karşı bile çok çekingenim normalde de çekingen birisiyim yani bana sevgi sözcükleri söyleyen birisine bile inanmak istemiyorum yani sevgililerim iltifat falan edince susup kalıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri