Neler Yeni

Anormal parmaklarım ve dahası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Said yavuz
Foruma ilk gelince konu açmıştım ve o parmaklardan dolayı bazı meslekleri yapamayacağımı öğrendim ve bunun içinde hayalim olan askeri doktorluk da var ne yazıkla ve profesyonel olarak basketbol da oynuyorum parmaklarım gene zorluk çıkarıyorlar. Çarşamba günü ortopedi randevusu aldım büyük ihtimalle yaylı bir mekanizma takıp uzatmaya çalışacaklar güncellemeleri buradan paylaşacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun kardeşim

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Canım kardeşim benim üzülme Rabbim yaratmış böyle vardır bir hikmeti ve hayrı hiç üzülme bir şekilde olur olmazsa da olacağı varmış hiç eli kolu olmayanlar var şükretmek gerekiyor her bir dilim ekmeğe dahi şükretmek gerekiyor senin canın sağolsun

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
engeli raporun var dimi knk ? hakaret etmek için demiyorum devletden belki destek falanda alabilrisin

ben kullanıyordum otobusdur yemektir paradır devlete para lazım beni engeli durumundan çıkartılar ayar oldum herkes diyo nasıl çıkartılar diye

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Bir şey sorcam, klavye kullanabiliyor musun? Mesela oyun oynarken "W" tuşuna basarken sorun yaşıyor musun?

Bir de senden bir şey rica edebilir miyim?

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
hayalim olan askeri doktorluk
Askeri doktorluğu bilmiyorum ama cerrahi olmayan bir branşta doktorluk yapabileceğini düşünüyorum. Bazı üniversitelere girişlerde sağlık raporu istemiyorlar zaten. Öğrencilik sırasında da gideceğin üniversiteyle değişmekle beraber çok fazla el becerisi gerektirecek bir durum yok. TUS u direkt kazanamayıp acilde filan pratisyen olarak atanırsan o sorun olabilir ama hayalindeki meslekse kazanıp tusu kazanarak istediğin bir bölüme gidebileceğini düşünüyorum. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Ortopedi randevusu hakkında da o eli bir el cerrahının görmesi gerek diye düşünüyorum ama Türkiye'de sayıları kısıtlı maalesef.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
amoguslandscape_2560x1440-3fac17e8bb45d81ec9b2c24655758075.jpg

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Askeri doktorluğu bilmiyorum ama cerrahi olmayan bir branşta doktorluk yapabileceğini düşünüyorum. Bazı üniversitelere girişlerde sağlık raporu istemiyorlar zaten. Öğrencilik sırasında da gideceğin üniversiteyle değişmekle beraber çok fazla el becerisi gerektirecek bir durum yok. TUS u direkt kazanamayıp acilde filan pratisyen olarak atanırsan o sorun olabilir ama hayalindeki meslekse kazanıp tusu kazanarak istediğin bir bölüme gidebileceğini düşünüyorum. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Ortopedi randevusu hakkında da o eli bir el cerrahının görmesi gerek diye düşünüyorum ama Türkiye'de sayıları kısıtlı maalesef.
Teşekkürler cevabın için gideceğim hastane özel gören doktor cerrah mı bilmiyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey sorcam, klavye kullanabiliyor musun? Mesela oyun oynarken "W" tuşuna basarken sorun yaşıyor musun?

Bir de senden bir şey rica edebilir miyim?
Alıltığım için sorun olmuyor 8-9 yaşında klavye testinde 40-50 DBK yapıyordum şuan daha iyi.
Tabii ki edebilirsin.

Canım kardeşim benim üzülme Rabbim yaratmış böyle vardır bir hikmeti ve hayrı hiç üzülme bir şekilde olur olmazsa da olacağı varmış hiç eli kolu olmayanlar var şükretmek gerekiyor her bir dilim ekmeğe dahi şükretmek gerekiyor senin canın sağolsun
Çok sağol abi benim için hiç sorun değil takmıyorum ama mesleğime engel olması üzüyor sadece büyük ihtimal yay gibi bir şey takıp uzatacaklar.

engeli raporun var dimi knk ? hakaret etmek için demiyorum devletden belki destek falanda alabilrisin

ben kullanıyordum otobusdur yemektir paradır devlete para lazım beni engeli durumundan çıkartılar ayar oldum herkes diyo nasıl çıkartılar diye
Yok maalesef hiç almayı denemedim maddi durumumuz iyi çok şükür.

Son düzenleme:

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Şöyle bir ortak parmak hareketi yapıp resmini atar mısın? Çok merak ettim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap