Neler Yeni

Anroi̇d'i̇ Si̇ldi̇m Ne Yapmaliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Lafçı
Merhabalar bu sabah bir Xiaomi POCO M3 satın aldım ucuz fiyata telefon çalışıyordu fakat güncellemesi vardı bende yaptım ve açılmadı reboot ekranına attı ve bende hard wipe atarak telefonu sıfırladım bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Bu cihaza güncellemeleri sadece twrp üzerinden kurmanız gerekiyordu, ota üzerinden güncelleme yaptığınız için bu şekilde sorun yaşanmış olsa gerek, sanıyorum ki twrp üzerinden tekrar rom kurmanız gerekiyor, internette araştırın bulursunuz.

Edit: Bunları cihazın imei atılmış olduğunu varsayarak söylüyorum, eğer tr cihazı ise bu tarz bir sorun yaşanmaması gerekiyordu, farklı bir problem olabilir.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
atif kekç
Bu cihaza güncellemeleri sadece twrp üzerinden kurmanız gerekiyordu, ota üzerinden güncelleme yaptığınız için bu şekilde sorun yaşanmış olsa gerek, sanıyorum ki twrp üzerinden tekrar rom kurmanız gerekiyor, internette araştırın bulursunuz.

Edit: Bunları cihazın imei atılmış olduğunu varsayarak söylüyorum, eğer tr cihazı ise bu tarz bir sorun yaşanmaması gerekiyordu, farklı bir problem olabilir.
Knk benimde eski model bi samsung tabletim var youtube falan acilmiyor artık bende androidini yukseltmek istiyorum twrp kurdum ama bootloader diye bişey varmış yapamadım onu,bootloadera gerek varmı diye costum rom kurabilirmiyim

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Knk benimde eski model bi samsung tabletim var youtube falan acilmiyor artık bende androidini yukseltmek istiyorum twrp kurdum ama bootloader diye bişey varmış yapamadım onu,bootloadera gerek varmı diye costum rom kurabilirmiyim
Genelde twrp kurmak için bootloader açık olması gerekiyor, çok nadir bazı twrp ler bootloader kapalı olmasına rağmen kurulabiliyor ama pek düzgün çalışmıyorlar muhtemelen senin tabletin bootloaderi açılmıştır, modeline göre google da ara bootloaderi kontrol et, eğer açıksa uyumlu custom rom da varsa sorun çıkmaması gerekiyor.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
atif kekç
Genelde twrp kurmak için bootloader açık olması gerekiyor, çok nadir bazı twrp ler bootloader kapalı olmasına rağmen kurulabiliyor ama pek düzgün çalışmıyorlar muhtemelen senin tabletin bootloaderi açılmıştır, modeline göre google da ara bootloaderi kontrol et, eğer açıksa uyumlu custom rom da varsa sorun çıkmaması gerekiyor.
Twrp yi kurduktan sonra bootloaderın nasıl açılacağına baktım ,açmaya çalışırken muhtemelen twrp kurulu olduğu için adımları tamamlayamadım ama yarın rom kurmayı deneyeceğim umarım sıkıntı çıkmaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alakasız ama kaça aldın

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz