Antalya gidilebilecek yerler

Reaksiyon skoru
304
Selam, şuan Antalya göynükte tatildeyiz ailemle birlikte. Pazar günü çıkış yapacağız öğlen sıcağında yolculuk yapmamak için bir yerlere gitmeyi planlıyoruz ancak dışarısı çok fazla sıcak olduğu için seçenekler kısıtlı var mı sizin onerebileceginiz yer?
Fiyatı ucuz olursa iyi olur.

Selam, şuan Antalya göynükte tatildeyiz ailemle birlikte. Pazar günü çıkış yapacağız öğlen sıcağında yolculuk yapmamak için bir yerlere gitmeyi planlıyoruz ancak dışarısı çok fazla sıcak olduğu için seçenekler kısıtlı var mı sizin onerebileceginiz yer?
Valla Urfa'da deniz yok ben ne bilem ağam 😂

dostum oralarda çıralı diye bir yer var arkadaş anlattıda tepe gibi bir yer varmış hiç sönmeyen bir ateş yanıyormuş oraya gidebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidersen söndürmeyi dener misin benim için

.

dostum oralarda çıralı diye bir yer var arkadaş anlattıda tepe gibi bir yer varmış hiç sönmeyen bir ateş yanıyormuş oraya gidebilirsin

gidersen söndürmeyi dener misin benim için

.
Olimpos hocam saçma sapan küçücük ateş onun ilerisi adtasan adrasana gidin çok iyidir

Adrasana gisin yüzün çok iyidir

siz biliyorsunuz galiba arkadaş dün anlattı da gerçekten sönmüyor mu
ilk olimpiyat ateşinin yanartaş tan alındığına inanılır. sönmediği doğru ama gündüz gidilmez gece çıkılır oraya. yola çıkmadan önce gitmek mantıklı değil.

gelin manavgatın şelalelerini gezin oymapınar barajına gidin ibradı'ya gelin. Biraz uzak kalır ama...

Kendi aracınızlamı geldiniz. Gİderken hangi ile gidiceksiniz. Yol güzergahında olan bi yer önerelim.

Unutmamanız gereken şu anda corona virüsün Antalyada çok hızlı ilerlediği olsun. Tavsiyemdir direk evinize gidin.

Biz antalyaya her gittiğimizde Hip-Notics diye bir yere gidiyoruz aşırı güzel internetten bakmanı tavsiye ederim

antalya da gidilecek ve gezilecek yer çok. Hazır araçta var altında :) deniz kıyılarına oralara doğru bir yolculuğa çık.

aman korona olma sakın:) antalya güzel bir yer.

Geri