Şahin Tekinkuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
anti virüs proglamı lazım
Bende bunun için foruma grimistirm bana ücretsiz bir tane onerebirlimsiiniz lütfenÜcretli? Ücretsiz? Detay belirtin, burada uşağınız yok, ''şu lazım, bu lazım'' diyerek olmaz.
Bende bunun için foruma grimistirm bana ücretsiz bir tane onerebirlimsiiniz lütfen
Teşekkür ederimKalıcı ücretsiz olarak Immunet antivirüsü öneririm, kaynak kullanımı son derece düşüktür. Immunet ile birlikte Comodo Firewall kullanabilirsiniz. Immunet zararlı koruması sağlar, Comodo Firewall'da ağ koruması sağlar.
sadece 1 defalık kullanıcam aslında defender kullanıyorum ancak zula oynuyorum b22 htası yüzünden pc ye bir tarama yapmak istiyorumÜcretli? Ücretsiz? Detay belirtin, burada uşağınız yok, ''şu lazım, bu lazım'' diyerek olmaz.
Kaspersky ve Malwarebytes önerebilirim.
sadece 1 defalık kullanıcam aslında defender kullanıyorum ancak zula oynuyorum b22 htası yüzünden pc ye bir tarama yapmak istiyorum
Şahsen o da benim çok işime yaradı. Önerimdir.Malwarebytes antivirüs değildir, Anti-Malware'dır.
Tarama yapmak için antivirüs yüklemenize gerek yok, HitmanPro kullanmanız yeterli.
Paralı olarak kasperskyanti virüs proglamı lazım
Malwarebytes en iyi program diyebilirim bilgisayarımdan 6 tane virüsü temizledi 1i trojananti virüs proglamı lazım