🔥İndirim Antin kuntin Nike blazer indirimleri

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Bugün itibariyle superstep yaz sonu indirimleri başladı birçok markada indirim var en çok düşenler balzerlar oldu numarası olan tüm modelleri linkliyorum en çok beğendiğim bu

Son düzenleme:
yenı lumberjack aldım yakında magaza var gıdıp bıtane baksammıkı

fiyatları iyi olsa da almanızı tavsiye etmem.Giymesi,çıkarması eziyet

yenı lumberjack aldım yakında magaza var gıdıp bıtane baksammıkı
Kalıbına bakmak için gidilir hocam fiyatlar çok iyi kaçırmayın 42 giyiyorum ayağım hafif taraklı dün curt vision mid aldım herkes 1-2 numara büyük alın diyordu bulamadım 42.5 aldım keşke mağazada deneme inkanım olsa

Kalıbına bakın hocam fiyatlar çok iyi kaçırmayın 42 giyiyorum ayağım hafif taraklı dün curt vision mid aldım herkes 1-2 numara büyük diyordu bulamadım 42.5 aldım keşke imkanım olsada mağazada denesem
valla konyada var bitane usenmesem gıder bakarımda blazerların gıyımı zulüm diyolar gozum korkuyor

valla konyada var bitane usenmesem gıder bakarımda blazerların gıyımı zulüm diyolar gozum korkuyor
Ben her seferinde sımsıkı bağcıklı ayakkabıya keratayla zorlayan biri olarak o zulümü hep yaşıyorum bağcık çok uğraştırıyor diye bir kez hafif bol olacak şekilde bağlarım hem jordanlarım hem sneakerlar arkasında hep eziklik olur blazerlar gözüme yumuşak gözüküyor üst bağcıklar gevşetilirse rahat giyip çıkarılır bence

Son düzenleme:
hocam giymesini sallayın da bu ayakkabı rahat mı converse gibi ayak mayak bırakmıyorsa söyleyin

hayatımda giydiğim en konforsuz en hava almayan ayakkabı tamamen bir işkence

Çok rahat gelmeme sebebi düz taban ve kaykay ayakkabısı olması.

fiyatları 3 4 aydır böyle bu arada blazerların superstep'de ben kullanıyorum memnunum çıkarması giymesi çok kolay değil ama aşırıda zor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,643
Üyeler
192,444
Son üye
serdenci
Geri