Antivirüs programım izin vermiyor

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle herkese merhaba
Yaklaşık iki aydır kaspersky antivirüs programını kullanıyorum. Ama aktif olarak oyun oynayan birisiyim özelliklede modlu oyunlar. İnternetten mod indirmek isterken site beni *******’e yönlendiriyor buraya kadar sıkıntı yok *******’ten sonra bir türlü indirme sayfasına gitemiyorum beni ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
bu hata ile karşılıyor
Çözüm olarak
DNS değiştirme
Önbelleği temizleme
Bunları yaptım ama hiçbir şey değişmedi.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıldızla kapanan yer ay link

Devredışı bırakıp indir ?

Devre dışı bırakmaktan kastınız silmekse Bunu zaten yaptım ve oluyor ama her mod için her dosyaiçin silip yükleyemem

Boşuna seni o sayfaya girmekten alıkoymuyor... Madem antivirüs programını dinlemeyeceksin neden indiriyorsun kardeş? Modlu oyun diye virüs indiriyorsun işte.

Kardeş oyun steamden ets2 mod sayfasıda beni diğer bilgisayarlarda sharemods sayfasına yönlendiriyor ( öyle olması lazım ama olmuyor)

Düz mantık virüs indiriyor demek olmaz. Anti virüs programları bazı uygulamalardaki yazılımları virüs olarak algılıyor bu normal bir şey, güvenli sitelerden indiriyorsan zaten bir şey olmaz. Anti virüsü duraklatma var onu yapınca olmuyor mu? Windows defnederse duraklat ama oda engelleyebilir belki. kurulumdan sonra gene acarsın.

Bilmiyorum o zaman. Steam direkt kendi üzerinden indirtiyor modları (dlcleri) başka bir siteye yönlendirdiğini hiç görmedim. Programı sessiz moda alın korumayı devre dışı bırakarak ya da varsa o sayfaya ayar kısmından erişilebilirlik izni verin.

Kaspersky kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim yardımlarınız için

Son düzenleme:
Geri