Neler Yeni

Antreman programım iyi mi??

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
bu programa başlıcam eksik veya fazla bir şeyi varmı ?
( 7 aydır spora gidiyorum hatfada 2gün göğüs 2 gün sırt 1 gün bacak)

Guzel fakat program biraz agir degil mi? haftada 5 gun. Vucudun bazi kaslarinin daha fazla dinlenmeye ihtiyaci var diye biliyorum. Buyuk kas gruplari ozellikle. Sirt gibi.

ares131s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
aresa resa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Guzel fakat program biraz agir degil mi? haftada 5 gun. Vucudun bazi kaslarinin daha fazla dinlenmeye ihtiyaci var diye biliyorum. Buyuk kas gruplari ozellikle. Sirt gibi.
pazartesi göğüs salı sırt çarşamba bacak perşembe off cuma göğüs cumartesi sırt pazar off yapıyorum büyük kas guruplarının aralarında zaten 3-4 gün var 3-4 gün dinlenme yetmezmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
pazartesi göğüs salı sırt çarşamba bacak perşembe off cuma göğüs cumartesi sırt pazar off yapıyorum büyük kas guruplarının aralarında zaten 3-4 gün var 3-4 gün dinlenme yetmezmi?
Simdi bir bolgeyi calisirken, diger bolgeler de dolayli yoldan calisiyor. Ornegin bilek kaslari. Tam olarak hepimizin fizyolojisi ayni olmadigi gibi, beslenme programi da farklilik gosterebiliyor. Sen bundan verim aliyorsan, bence devam et. Biraz da vucuduna dinle. Bilimsel tarafinda dinlenmenin daha cok onemli oldugunu soyluyorlar. Dinlenme, uyku, beslenme vs. gibi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,649
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom