Neler Yeni

Antrenman programı oluşturmama yardım eder misiniz?

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
merhabalar öncelikle iyi günler dilerim. Haftanın 6 günü workout 1 gğn dinlenme olacak şekilde bir program hazırlamak istiyorum fakan kafam karışıyor ve tam anlamıyla neyi ne zaman hangi hareketi yapmam gerektiğini bilmiyorum. maksimum verim için günde kaç bölgeyi,kaç antrenman kaç set olacak şekilde bilemiyorum. evde yapıcam sporu gerekli dumbelllarım var 50kgya kadar aynı zamanda vücut ağırlığı da kullanabilirim. cidden yardımcı olabilecek var mı

catsped

80+
Maksimum verim alabilmen için dinlenmen lazım 6 gün ağır bir program 4 gün yap 3 gün dinlen 1 gün pull 1 gün push daha sonra dinlenme şeklinde

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maksimum verim alabilmen için dinlenmen lazım 6 gün ağır bir program 4 gün yap 3 gün dinlen 1 gün pull 1 gün push daha sonra dinlenme şeklinde
pull push olarak değil de direkt bölge olarak çalışmayı düşündüm ya. 2 haftadır da vücut ağırlığı ile 6 gün calıstım 5 gün nasıl olur 4 az gelmez mi

catsped

80+
ya işte kafa karıstı ondan danıştım ya :D
Yeni başlayan olduğun için 3-4 ay tüm vücut yap dost belli bi yere odaklanırsan diğer yerlerin zayıf kalır. Bir nebze olsun her yerini geliştirirsen ilerlemen daha kolay olur. Hangi hareketi görürsen onu yap. Düzenli olarak her gün yapacağın spesifik bi hareket olacaksa o da sadece asıl geliştirmek istediğin yer olsun. Set konusundaysa bence set olarak düşünme. Tükenişe gidecek şekilde yap her hareketi. Artık dayanamayacak seviyeye geldiğinde bırak 30 saniye 1 dakika dinlen sonra devam. 4-5 kez tekrarlasan yeter zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,276
Üyeler
170,704
Son üye
andicahmet
Top Bottom