Antrenmanda sağ tarafta ağrı

YA.X0

80+
Reaksiyon skoru
9
Muay thai sporcusuyum maçlarada çıkıyorum en sonki maçımda (51 gün önce) maçın içinde bir anda sağ göğsümün alt tarafına bir ağrı girdi ve maç boyunca sürdü ve o günden beride bu sorun var gün içinde çok olmuyor nadir oluyorda antrenmanda mesela örneğin bi patlayıcı hızlı kombinasyon yapayım hemen oraya ağrı giriyor ve kesiyor sadece salondan tanıdık bir doktora sordum ve orda bişey yok kas var orda güzelce esnet falan dedi işte hiç doktora gitmedim geçer diye ama geçmiyor ve mesela bazen 1 hafta falan ara vermek zorunda kalıyorum o dinlendikten sonra biraz rahatlıyor ilk antrenmanda hiç olmuyor ama 2. Antrenmanda hemen tekrar başlıyor yani çözemedim bıktım artık hayatımı s...... Resmen.

Tear olabilir. Olmayabilir de. Strain'i bir şey sanıyor da olabilirsin ama doktor nasıl öyle bir yorum yaptı ? İki durumda da zaten üstüne hareket etmemen lazım yoksa mahvedersin. MR'dan baktır cahilse doktorun.

Sağlıkli bir ham insan bile gidip fonksiyonel veya geleneksel bir kuvvet antrenmanı yapsa herhangi bir kası beslenme eksikliğine bağlı olarak en fazla 5-6 gün hadi 1 hafta falan ağrır. Seninki anormal bir süreye ulaşmış. Doktora gitmeni tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tear olabilir. Olmayabilir de. Strain'i bir şey sanıyor da olabilirsin ama doktor nasıl öyle bir yorum yaptı ? İki durumda da zaten üstüne hareket etmemen lazım yoksa mahvedersin. MR'dan baktır cahilse doktorun.
Doktora değil de spor hocasına mı ne öyle birisine sormuş bence hocam. Normal bir doktorun diyeceği laf bu olamaz bence de.

Sağlıkli bir ham insan bile gidip fonksiyonel veya geleneksel bir kuvvet antrenmanı yapsa herhangi bir kası beslenme eksikliğine bağlı olarak en fazla 5-6 gün hadi 1 hafta falan ağrır. Seninki anormal bir süreye ulaşmış. Doktora gitmeni tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doktora değil spor hocasına mı ne öyle birisine sormuş hocam.
"Doktora sordum esnet dedi" demiş de anlamsız geldi. Kasaptan mı almış diplomayı.

"Doktora sordum esnet dedi" demiş de anlamsız geldi. Kasaptan mı almış diplomayı.
Yanlış kurmuşum cümleyi, düzelttim. Şaka yoluyla doktor olamaz öyle biri demek istedim sizin gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,476
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri