Neler Yeni

Yardım ANTWAX ARAÇ CAM FİLMİ NASILDIR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH ARACIMA ANTWAX MARKA CAM FİLMİ YAPTIRDIM DAHA ÖNCE KULLANAN OLDUMU NASILDIR VE AYRİYETTEN BU CAM FİLMİNİN ALTINDA TOZ TANESİ VAR BİR KAÇINDA ÇÖZÜMÜ OLAN VARMI YAPTIRDIĞIM YERE GÖSTERDİM OLABİLİR ÖYLE ŞEYLER FALAN YAPTI AMA PARASININ YARISINI VERMEDİM HALA NASIL Bİ YOL İZLEMELİYİM.

YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

eneskaya6

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
cam ile fılmın arasında toz varsa filmi takarken yeteri kadar temızlememişler ya da yapıstırırken toz kacmıs araya. 3-5 tane illa ki olur ama baya bellı oluyorsa fılmı değiştirin. ve şunu öğrendim çok çok kaliteli cam filmleri dışında birçoğu aşağı yukarı aynı

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cam ile fılmın arasında toz varsa filmi takarken yeteri kadar temızlememişler ya da yapıstırırken toz kacmıs araya. 3-5 tane illa ki olur ama baya bellı oluyorsa fılmı değiştirin. ve şunu öğrendim çok çok kaliteli cam filmleri dışında birçoğu aşağı yukarı aynı
aşırı fazla değil sol ön camda var 3-4 tane bide diğer şoför tarafında var bi kaç tane

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH ARACIMA ANTWAX MARKA CAM FİLMİ YAPTIRDIM DAHA ÖNCE KULLANAN OLDUMU NASILDIR VE AYRİYETTEN BU CAM FİLMİNİN ALTINDA TOZ TANESİ VAR BİR KAÇINDA ÇÖZÜMÜ OLAN VARMI YAPTIRDIĞIM YERE GÖSTERDİM OLABİLİR ÖYLE ŞEYLER FALAN YAPTI AMA PARASININ YARISINI VERMEDİM HALA NASIL Bİ YOL İZLEMELİYİM.

YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ne yaptınız memnunmusunuz ne kadara yaptırmıştınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,563
Üyeler
166,023
Son üye
OktayBzdr
Top Bottom