Link Atar MısınAoc 23.8" 24G2SPU Bu modeli önerir misiniz?/alınır mı?
Link Atar Mısın
Bekle Sana Başka Monitör AtamAoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Yani önermiyormusunuz ?
Monitör iyi ama benim atrığım ile arasında 1000 TL Fark Var Ve Bu 0.5 ms O 1 Ms Ama Seninki İps Bu TN Yani Panel İle Fiyat Arasında Karar Vermen LazımYani önermiyormusunuz ?
Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.819,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Monitör iyi ama benim atrığım ile arasında 1000 TL Fark Var Ve Bu 0.5 ms O 1 Ms Ama Seninki İps Bu TN Yani Panel İle Fiyat Arasında Karar Vermen Lazım
Fps oynamıyorsan ips al ips daha canlı renkler sunar tn ona göre daha az ama daha hızlıdıd o yüzden fps de daha çok tercih ediliyor para önemli değilse git ips al düşünmedenDaha çok hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum TN mi IPS mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi olur benim için
aoc un renk doğruluğu ve malzeme kalitesi daha iyiAsus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.819,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Monitör iyi ama benim atrığım ile arasında 1000 TL Fark Var Ve Bu 0.5 ms O 1 Ms Ama Seninki İps Bu TN Yani Panel İle Fiyat Arasında Karar Vermen Lazım