- Bütçe
- 5500
Merhabalar iki monitör arasında kaldım acaba hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
AOC 23.8" 24G4X LENOVO LEGION R25I-30
Aoc 24g4x öneririm.Merhabalar iki monitör arasında kaldım acaba hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
AOCMerhabalar iki monitör arasında kaldım acaba hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
neden aocu tercih etiğinizi sorabilir miyim bende bu iki modeli düşünüyorumdaAoc 24g4x öneririm.
neden aocu tercih etiğinizi sorabilir miyim bende bu iki modeli düşünüyorumda
Aynı kalite ve daha ucuz çünkü.neden aocu tercih etiğinizi sorabilir miyim bende bu iki modeli düşünüyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden aocu tercih etiğinizi sorabilir miyim bende bu iki modeli düşünüyorumda
şuanda lenovo indirimle 4500 e kadar düşmüş ikiside aynı fiyat ama hangisini almalıyım bilemedimAynı kalite ve daha ucuz çünkü.
teknik açıdan aynılar ama panel testleri nasıl bilemiyorum acaba bize vadettiği tepkime hızı gerçek mi veya servisi nasıl ilgileniyor mu herhangi bir ölü pixeldeşuanda lenovo indirimle 4500 e kadar düşmüş ikiside aynı fiyat ama hangisini almalıyım bilemedim
Bilmiyorum hocam ama aoc öneririm ben.şuanda lenovo indirimle 4500 e kadar düşmüş ikiside aynı fiyat ama hangisini almalıyım bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teknik açıdan aynılar ama panel testleri nasıl bilemiyorum acaba bize vadettiği tepkime hızı gerçek mi veya servisi nasıl ilgileniyor mu herhangi bir ölü pixelde
Hocam aoc full pivot mudur acaba bulamadimda?Bilmiyorum hocam ama aoc öneririm ben.
Pivot evet aşağı yukarı oynayabiliyor.Hocam aoc full pivot mudur acaba bulamadimda?