Lenovo r25i alacağım vazgeçip bunumu alsamDaha önce 8 e düşmüştü paylaşılmıştı şimdi indirime indirim yapmışlar
https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608
Sipariş Geçtim Şimdi Bende, geçen gün bu civara düşmüştü aptek elektronik diye bi satıcıydı güvenmedim sipariş etmemiştim.
2k 24 inc hayal edemiyorum ya nasıl bir fark var 1080p denKullanıyorum, alınır. 1k fazla para vermişim.
ee ne demek istiyorsunMart ayında da bu fiyata düşmüştü.
Hayatım değişmedi ama güzel grafikli oyunlarda hoş oluyor. Hafif ghosting var ben çok takılmıyorum ipsde olur diye.2k 24 inc hayal edemiyorum ya nasıl bir fark var 1080p den
Bir şey demek istemedim. Almayı düşünen alabilir, daha fazla düşeceğini sanmıyorum.ee ne demek istiyorsun
Ben vazgeçmedim. R25i daha iyi bana göreLenovo r25i alacağım vazgeçip bunumu alsam
duygulandırdın beni hediye edesim geldi bak kötü oldum gelirim yok diyinceBir şey demek istemedim. Almayı düşünen alabilir, daha fazla düşeceğini sanmıyorum.
Şu an bir gelirim yok, belki vade farksız taksit seçeneği olsaydı alırdım.
Bilemedim 1000tl fazla verip 2k monitör almak cazip geldiBen vazgeçmedim. R25i daha iyi bana göre