galeyanageldim
80+ Bronze
itopya ölü piksel cart curt sıkııntılarında yardımcı oluyor mu
Yok hocam 240hz g4 aldım daha yeni 2k falan gerek yok. Ama fiyat bedavaaaaaaaHocam Alacaksan Al Fiyat Düştü
Hocam gelince inceleme salarım. Ama güzel monitör şu an da alabilirsiniz. Zam yapabilir sinerji baya farkla en ucuz o satıyor.Bende G4 Düşünüyordum Alsam Mı Acaba
bende 27 inç 165 hz lenovo aldım daha g27f2 almıştımda kargo şubesi burdaki zarar verince iade ettim bunu aldım sonra mağazadanYok hocam 240hz g4 aldım daha yeni 2k falan gerek yok. Ama fiyat bedavaaaaaaa
Monitör Nasıl Hocambende 27 inç 165 hz lenovo aldım daha g27f2 almıştımda kargo şubesi burdaki zarar verince iade ettim bunu aldım sonra mağazadan
valla hocam benim hoşuma gitti büyük ekran arıyordum zaten vesa sertifikalı HDR400 destekli hem 17 inçlik monitöre alıştıktan sonra (idareten arkadaştan almıştım) 27 inç çok büyük geldi alışmam gerekHocam Monitör Hakkında Ne Düşünüyorsun ?
@Fantastiktürk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör Nasıl Hocam
Ben Bu Monitörü Aldın Sandımvalla hocam benim hoşuma gitti büyük ekran arıyordum zaten vesa sertifikalı HDR400 destekli hem 17 inçlik monitöre alıştıktan sonra (idareten arkadaştan almıştım) 27 inç çok büyük geldi alışmam gerek
yok hocamBen Bu Monitörü Aldın Sandım