Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 AOC 23.8 Q24G2A/BK 165Hz 1ms 2K IPS Monitör 🔥5999 TL 🔥 Kaçırmayın !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende G4 Düşünüyordum Alsam Mı Acaba :)
Hocam gelince inceleme salarım. Ama güzel monitör şu an da alabilirsiniz. Zam yapabilir sinerji baya farkla en ucuz o satıyor.

Yok hocam 240hz g4 aldım daha yeni 2k falan gerek yok. Ama fiyat bedavaaaaaaa
bende 27 inç 165 hz lenovo aldım daha g27f2 almıştımda kargo şubesi burdaki zarar verince iade ettim bunu aldım sonra mağazadan

Hocam Monitör Hakkında Ne Düşünüyorsun ?

@Fantastiktürk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 27 inç 165 hz lenovo aldım daha g27f2 almıştımda kargo şubesi burdaki zarar verince iade ettim bunu aldım sonra mağazadan
Monitör Nasıl Hocam :unsure:

Hocam Monitör Hakkında Ne Düşünüyorsun ?

@Fantastiktürk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör Nasıl Hocam :unsure:
valla hocam benim hoşuma gitti büyük ekran arıyordum zaten vesa sertifikalı HDR400 destekli hem 17 inçlik monitöre alıştıktan sonra (idareten arkadaştan almıştım) 27 inç çok büyük geldi alışmam gerek :D

valla hocam benim hoşuma gitti büyük ekran arıyordum zaten vesa sertifikalı HDR400 destekli hem 17 inçlik monitöre alıştıktan sonra (idareten arkadaştan almıştım) 27 inç çok büyük geldi alışmam gerek :D
Ben Bu Monitörü Aldın Sandım :D

PCH GOAT Yanında Çok Güzel Gider Bu Monitör Yalnız F/P Çünkü :)

2. ekran fiyatına

2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. İkinciyi de alırdım, kaçırmışız:)

Allah aç gözlü firmalardan hepimizi korusun. Fiyatı hemen nasıl yükseltiyorlar rağbet görünce. Gıdadan barınmaya kadar günümüz Türkiye nin özeti bu durum. Yazık cidden.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,630
Üyeler
173,531
Son üye
sixfeetunder
Geri